HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Terraform CEO’su Do Kwon’dan Terra Planında Değişim Kararı!

TerraForm CEO'su Do Kwon Terra'yı Kurtarma Önerisi Oylanırken Planda Birkaç Değişim Yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terraform CEO’su Do Kwon’dan terra planında değişim kararı. Terra’yı kurtarma önerisi oylanırken, Terraform CEO’su Do Kwon planda birkaç revizyon yaptı. Oylama sürecinde yapılan değişiklikler eleştirilere neden oldu.

Do Kwon’un Terra’yı kurtarma planını uygulayıp uygulamama konusundaki oylama sırasında planda bazı değişiklikler yaptı. Kwon, daha önce bildirdiğimiz gibi, eski ağdan bir Terra çatalı önerdi ve LUNA sahipleri arasında oylamaya sundu.

İlk düzenleme, yeni LUNA tokenları UST sahiplerine dağıtılma hızıyla ilgiliydi. Sonuç olarak, UST sabitlendikten sonra, UST’lerini Anchor’da stake eden kişilere teslim edilen yeni LUNA token yüzdesi %20’den %15’e düşürüldü.

İkincisi, hak kazanma programları aracılığıyla dağıtılan yeni LUNA tokenları ile iki paydaş kategorisinde gerçekleşti. Bu düzenleme sonucunda yeni tokenların dağıtımındaki ilk kilit açma oranı %15’ten %30’a yükseltildi. Kalan %70, iki yıllık bir vesting planına tabi olacaktır.

Oylama sürecinde, bir planın değiştirilmesi nadir değildir. Bu nedenle bazı Terra’daki söz konusu değişikliğe olumsuz yanıt verdi. Onlardan biri, Terra analisti ve uzman FatMan, konuyla ilgili şu sözleri kullandı:

Çoğu kişi halihazırda oy vermişken (orijinal belge için) bir teklifte *oylamanın ortasında* nasıl önemli değişiklikler yapabilirsiniz?

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.