Altcoin HaberleriHaberler

Terra’nın (LUNA) Düşüşü, Dogecoin’i Öne Geçirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin (DOGE), son 24 saatte değerinin %4’ünden fazlasını kaybetti. Terra (LUNA) ise %14 daha düştü. Hacim açısından Dogecoin, Terra (LUNA) tokenini geçti.

DOGE, LUNA’yı Geçmeyi Başardı!

En popüler kripto para birimlerinden biri olan Dogecoin (DOGE), son 24 saatte değerinin %4’ünden fazlasını kaybetti. Bu düşüşe rağmen piyasa değeri sıralamada LUNA’yı geçerek dokuzuncu sıraya yükseldi.

Terra (LUNA) ise %14 daha düştü. Terra şu anda 44.27 dolardan işlem görürken, Dogecoin şu anda 0.137 dolardan işlem görüyor. DOGE, fiyat değeri açısından şu anda LUNA’nın çok gerisinde olmasına rağmen, hacim çizelgeleri açısından LUNA’yı geride bıraktı.

LUNA Neden Bu Kadar Düştü?

Geçtiğimiz Cuma, LUNA %17 kadar düştüğü bildirildi. Ancak geçtiğimiz hafta toplamda yüzde 32,93 oranında gerilediği analiz raporlarında örülüyor.

Uzmanlara göre Wonderland imbroglio bu gerilemenin başlıca nedenlerinden biri olarak görülüyor. Bu şaşkınlık, Wonderland’in QuadrigaCX borsasının kurucularından biri olan Michael Patryn tarafından yönetildiği öğrenilince başlamış gibi görünüyor. Katılımcıların çoğunluğunun lehte oy kullanmasına rağmen, bu rezerv para protokolünün kurucu ortağı Daniele Sestagalli, bu merkezi olmayan finansal projeye son veriyor.

LUNA’daki gerileme aynı zamanda Anchor protokolünün sabit %20 faiz oranı sunan tükenen rezervleriyle de ilgili görünüyor. Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon, yorgunluk sorunuyla acil nakit enjeksiyonu ile başa çıkma önerisini ortaya koyarken, krizde olmadıklarını da belirtti.

Wonderland 2.0’ın Gerçekleşmesi Mümkün Mü?

Orijinal projenin nesli tükenmek üzere olmasına rağmen, Frogs olarak bilinen topluluk üyeleri, projenin yeni bir DAO yapısı ile yeniden tasarlanmış bir versiyonu olan Wonderland 2.0‘ı önerdiler.

Topluluğun bazı üyeleri Wonderland imbroglio’yu başka bir Frog Nation DeFi projesi olan Abracadabra ile entegre etmeyi önerdi. Yetkililer ise böyle bir önerinin hayata geçme olasılığının düşük olduğuna inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.