Altcoin Haberleri

Tesla CEO’su Musk “Parfüm Satıcısı” oldu, Dogecoin fiyatı hızla yükseldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıl yapmış olduğu Dogecoin (DOGE) temalı paylaşımlarıyla Dogecoin’in çok ciddi yükselişler yakalamasında büyük bir pay sahibi olan Tesla CEO’su Elon Musk, bir kez daha Dogecoin fiyatının yükselmesinde rol oynadı. Ünlü milyarder, Twitter üzerinden bugün yaptığı bir paylaşımda parfüm işine girdiğini ve parfüm satışlarında Dogecoin’in ödeme yöntemi olarak kabul edileceğini duyurdu. Elon Musk’ın açıklaması ve Twitter hesabında yaptığı değişiklik hem dalga konusu oldu hem de Dogecoin fiyatının yükselmesini sağladı.

ELON MUSK DUYURDU, DOGE YÜKSELDİ

Elon Musk Duyurdu Doge Yukseldi

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, The Boring Company’nin ön siparişe açtığı “Burnt Hair” (Yanık Saç) isimli parfümün satışında Dogecoin’in kabul edileceğini duyurdu. Elon Musk’ın bu duyurusu ile birlikte DOGE fiyatı yüzde 3’ten fazla yükseldi ve 0,057 dolardan 0,060 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Musk öte yandan Twitter hesabında biyografi bölümüne “Parfüm Satıcısı” yazısını ekledi. Bu değişiklik Musk’ı dalga konusu haline getirse de gelen açıklamalarda parfümün 10 bin şişeden fazla ön sipariş aldığı belirtildi.

BU PARFÜM ŞİRKETİN İKİNCİ ÜRÜNÜ OLDU

The Boring Company’nin Yanık Saç isimli parfümü, 2023’ün ilk çeyreğinde satışa çıkarılacak ve bu ürün, The Boring Company’nin ikinci ürünü olacak. Daha önce de şirket “Not-A-Flamethrower” isimli, propanla çalışan alev makinesini piyasaya sürmüş ve 20 binden fazla satış yapmıştı. Bu kez duyurulan ve Dogecoin ödemelerinin de kabul edileceği parfüm satışı haberi, Dogecoin fiyatının hızlı bir yükseliş yakalamasını sağladı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.