Haberler

Tether, Rezerv Raporları için BDO Italia ile Anlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether, Rezerv raporları için BDO Italia ile anlaştı. Tether, rezervlerine ilişkin güvenceleri ve raporları kamuya açıklamak için BDO Italia ile bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Tether daha önce Cayman Adaları’nda yerleşik iki muhasebe şirketi olan Moore Cayman ve MHA Cayman ile işbirliği yapmıştı. İşletme, BDO Italia ile yaptığı anlaşma nedeniyle artık Moore ve MHA ile işbirliği yapmayacak.

Tether ve BDO Italia İşbirliği Yapıyor

Şirket, üç aylık sertifikasyon raporları yayınlamak için BDO Italia ile ortaklık kurduktan sonra aylık sertifikalara geçmeyi planladığını duyurdu. Tether için gelecek planları kapsamlı bir denetimi içeriyor.

BDO Italia anlaşmasıyla Tether, yeni bir sisteme geçerek önceliğini değiştirdi. Şirket, üç aylıktan aylık periyotlara kadar sertifikasyon raporları yapmak istiyor. Şirket, denetim almanın kendileri için en önemli öncelik olduğunu ve “mümkün olan en kısa sürede bir denetim yaptırmaya kendilerini adadıklarını” belirtti.

Block’un veri panosu, Tether’in 2014 yılında piyasaya sürülen ve toplam mevcut arzı 66 milyarın üzerinde olan USDT stablecoin‘inin dünya çapında en büyük pazar payına sahip olduğunu gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.