Haberler

Tether (USDT), Üç Aylık Rezerv Raporlarını Yayınladı!

BDO ile ortaklığını kurduktan kısa bir süre sonra Tether (USDT) üç aylık rezerv raporlarını yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether (USDT), üç aylık rezerv raporlarını yayınladı. BDO ile ortaklığını kurduktan kısa bir süre sonra Tether (USDT) üç aylık rezerv raporlarını yayınladı.

Tether, rezervlerine ilişkin güvenceler ve raporlar yayınlamak için BDO Italia ile bir ortaklık başlattı. Kısa bir süre sonra, denetim şirketi BDO ile işbirliği içinde oluşturulan ve henüz imzaladığı üç aylık rezerv raporunu resmi web sitesinde yayınladı.

Tether için Nakit Rezerv Artışı %32

Dünyanın en büyük pazar payına sahip stablecoin olan USDT’nin ihraççısı Tether, BDO ile işbirliği içinde oluşturulan bir rezerv raporu yayınladı. BDO, Tether’in ticari menkul kıymetleri azaltma ve şeffaflığı artırma vaatlerini yerine getirdiğine dikkat çekti.

Tether raporuna göre, nakit rezervler bir önceki çeyreğe göre %32 arttı. Ek olarak, rezervlerde 11,5 milyar dolarlık bir düşüş veya önceki üç aya göre %58’lik bir düşüş oldu.

Muhasebeci BDO Italia tarafından yapılan açıklamaya göre, Tether tarafından tutulan ABD Hazine bonolarının miktarı, ilk çeyrekte 39.2 milyar dolardan ikinci çeyrekte 28.9 milyar dolara düştü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.