Analiz

The Sandbox (SAND) ve Decentraland (MANA) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hızlı fiyat düşüşlerinin ardından yeniden toparlanan Bitcoin, 51.000 dolar fiyat seviyelerine yükselerek para piyasasına yukarı yönlü bir ivme kazandırdı. Bu anlamda Metaverse odaklı kripto paralarda pozitif görüntü vermeye başladı.

The Sandbox (SAND)

Metaverse projelerine olan ilginin artması ile birlikte son aylarda yüksek oranlı değer artışları kaydeden SAND, Bitcoin’deki değer kayıplarına paralel olarak aylık grafiğinde bir düşen trend yapısı oluşturdu. SAND, 8,40 dolar ATH seviyesinden bu yana yaşadığı değer kaybı ile son bir ayın en düşük fiyat seviyesi olan 4,45 dolar fiyat bandında kendine destek buldu.

Sandusdt
Sandusdt

Dip fiyat seviyelerinde bir süre akümüle olan SAND, 23 Aralıktan bu yana kaydettiği değer artışlarının ardından ise aylık grafiğindeki düşen trendinde yukarı yönlü bir kırılım gerçekleştirerek önemli ölçüde güç kazandı. SAND, kısa bir süre içerisinde 6,60 dolar fiyat bandındaki direnç seviyesini aşmayı başararak 6,64 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı ve kısa vadede pozitif sinyaller verdi.

Decentraland (MANA)

Son dönemlerde öne çıkan Metaverse projelerinden biri olan Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, 2021’de çok yüksek bir fiyat performansı sergiledi. 5,9 dolar ATH seviyesini kaydetmesinin ardından piyasadaki düşüş eğilime ile birlikte aşağı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başlayan MANA, bu süreçte 2,9 dolar dip fiyat seviyesinde kendine destek buldu.

Manausdt
Manausdt

MANA, bu destek seviyesinde bir süre akümüle olarak yatay fiyat hareketleri kaydetse de Bitcoin’deki yukarı yönlü ivme ile birlikte önemli ölçüde değer artışları kaydetmeye başladı. Kaydettiği bu değer artışları ile pek çok kripto varlık gibi aylık grafiğindeki düşen trendinde yukarı yönlü bir kırılım gerçekleştiren MANA, 3,87 dolar fiyat seviyelerine yükselerek kısa vadede bir satış baskısı oluşturabilecek 4,15 dolar direnç seviyesine yaklaştı. MANA, kaydettiği bu son fiyat hareketleri ile birlikte aylık grafiğinde pozitif sinyaller verdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.