Haberler

Three Arrow Capital’in Singapur Varlıkları İncelenecek!

Mahkeme, Three Arrows Capital (3AC) tasfiye memurlarına Singapur merkezli hedge fonunun başarısız olan kalan varlıklarını inceleme izni verdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Three Arrow Capital’in Singapur varlıkları incelenecek. Mahkeme, Three Arrows Capital (3AC) tasfiye memurlarına Singapur merkezli hedge fonunun başarısız olan kalan varlıklarını inceleme izni verdi.

Aynı dönemde Terra stablecoin projesinin çöküşüyle birlikte başarısız olan işletmelerden biri de Mayıs ayı başına kadar Singapur merkezli olan Three Arrows Capital oldu. Three Arrows Capital  daha sonra sayısız yasal savaşa katıldı. Singapur Yüksek Mahkemesi konuyla ilgili en son bilgileri verdi.

Three Arrow Capital’in Singapur Varlıkları İncelenecek!

Three Arrow Capital’in Singapur Varlıkları İnceleme Altına Alınacak

İngiliz Virgin Adaları mahkemesi, Three Arrows’un Haziran ayında tasfiye edilmesine karar verdi. Bu seçim sonucunda Teneo Consulting, 3AC’nin tasfiye müdürü olarak seçildi. Bloomberg, Teneo’nun aynı kararın Singapur’da tanınmasını talep ettiğini ve bu talebin kabul edildiğini bildirdi.

Mahkeme tarafından hedge fonunun kalan varlıklarını inceleme izni verilen Teneo’nun tasfiye memurları, Singapur banka hesapları, mülkler, kripto para birimleri, NFT‘ler ve hisse senedi gibi Three Arrows’a bağlanabilecek varlıkları belirlemeye odaklanmayı amaçlıyor.

Mahkeme dosyalarına göre, 3AC alacaklıları toplam 2,8 milyar doları aşan teminatsız alacakları olduğunu gösteren bilgiler sundu. İddia edilen Singapur parasının nereye taşınacağı belirsiz ve 3AC’nin açıklamaları dört gözle bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.