Haberler

Three Arrows Capital’in Kurucu Ortağı Hapis Cezasına Çarptırılabilir!

İflas eden Three Arrows Capital'in (3AC) kurucu ortağı Su Zhu, hapis ve para cezasına çarptırılabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı hapis cezasına çarptırılabilir. İflas eden Three Arrows Capital’in (3AC) kurucu ortağı Su Zhu, hapis ve para cezasına çarptırılabilir.

Tayland, Three Arrows Capital kurucuları ile varlıkları elden çıkarmakla suçlanan mahkeme tarafından atanan tasfiye memurları arasında bir anlaşmazlığa sahne oldu. Su Zhu, şirketin çöküşünden bu yana ifade vermekten kaçındıktan sonra kısa süre önce Bangkok’ta bir yeminli ifade verdi.

Three Arrows Capital’in Kurucu Ortağı Hapis Cezasına Çarptırılabilir!

Three Arrows Capital’in Kurucu Ortağı Hapse Girebilir

Three Arrows Fund LP’nin (TACPL) yöneticisi ve örgütün diğer temsilcileri olarak, 3AC kurucu ortağı Su Zhu, “para cezası ve hapis cezası” alma riskini taşıdığını iddia ediyor. Zhu, yeminli ifadesinde, tasfiye memurlarının, hedge fonunun yapısı konusunda Singapur Yüksek Mahkemesini yanlış yönlendirdiğini iddia etti.

Mahkeme, Teneo’nun tasfiye memurlarına Çarşamba günü hedge fonun kalan varlıklarını inceleme izni verdi. Zhu, tasfiye memurlarının firmanın organizasyon yapısını bozduğunu iddia ediyor.

TACPL’nin Singapur’da 31 Temmuz 2021’e kadar lisansı vardı ve bu noktada yatırım yöneticisi olarak hizmet vermeyi bıraktı. Yerini Britanya Virjin Adaları’nda bulunan ThreeAC Ltd aldı. TACPL tasfiye memurlarının taleplerini karşılayamayacağı için şirket temsilcileri ceza alabilir.

Şirketin yöneticilerinden biri olan Zhu’ya göre, TACPL yetkilileri ve temsilcileri, mahkemeye saygısızlıktan ceza ve hapis cezasına çarptırılabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.