HaberlerAltcoin Haberleri

Tüm piyasa çöktüğünde sadece 2 altcoin yükseliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tüm piyasa çöktüğünde sadece 2 altcoin yükseliyor! 4 Aralık’taki ve 840 milyon ABD Doları tutarındaki kaldıraçlı uzun pozisyonun kaybolmasına yol açan çöküşten bu yana, Bitcoin (BTC), 47.500 ABD Dolarının üzerinde kalmak için mücadele etti.

Bu düşüş eğilimi, koronavirüsün Omicron varyantının ortaya çıkması ve ABD’de enflasyon oranının son 40 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını gösteren son verilerden sonra gerçekleşti. Yazma sırasında BTC 48.773 dolardan işlem görüyordu ve %1,2 düştü. Diğer büyük kripto para birimleri de olumsuz fiyat hareketleri gösterdi. Aynı zamanda 2 altcoin de yükseliş eğilimi gösterdi.

ROSE ve REV adlı 2 altcoin piyasaya meydan okuyor

CoinMarketCap’teki piyasa değerine göre ilk 100 jetona bakıldığında, Revain (REV) ve Oasis Network (ROSE) son 24 saatte sırasıyla %43,52 ve %23,30 arttı.

Tüm Piyasa Çöktüğünde Sadece 2 Altcoin Yükseliyor!
Tüm Piyasa Çöktüğünde Sadece 2 Altcoin Yükseliyor!

Revain (REV), geliştiricilerin projeleri hakkında yapıcı geri bildirim almalarını sağlamak için tasarlanmış, Ethereum blok zincirine dayalı token incelemeleri için çevrimiçi bir platformdur. Coinnewstr.com’da bildirdiğimiz gibi, REV yakın zamanda ağı güncelledi.

Güncellemeden sonra platform hızı arttı. Ayrıca her yazarın günde sınırsız sayıda yorum yazabilmesi için çok çalışacağını da belirtti.

Oasis Network (ROSE), açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi oluşturmak için Cosmos SDK’yı kullanan, gizlilik odaklı bir katman 1 blok zinciridir.

ROSE’nin yükselişinin arkasında, İnternet’teki en son gelişme yatmaktadır. En son güncellemeye göre, web cüzdanı geliştirildi, Emerald ParaTime piyasaya sürüldü ve gaz için ödeme yapmak için ROSE kullanılacak. Wormhole Bridge entegrasyonu da başladı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.