Altcoin HaberleriHaberler

Türk Yatırımcılardan Dogecoin İlgisi! Dünyada Başı Çekiyor!

Dogecoin, küresel kripto para aramalarına göre Türkiye'de popüler görünüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyada kripto para kullanımında Türkiye üst sıralarda yer alıyor. Ayrıca, kripto para birimini yaygın olarak kullanan ülkeler listesinin ilk 2 sırasında Türkiye bulunuyor. CryptoManiaks tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre Türkiye, kripto para birimlerine en çok ilgi gösteren ülkeler arasında yer alıyor. Geçen yılın ortasında Dogecoin’i en çok araştıran ülke Amerika Birleşik Devletleri idi; ancak kripto para birimindeki düşüşe rağmen Türkler ilgisini kaybetmedi ve ilk sırayı aldı.

En Fazla Kripto para aramaları Türkiye’de Yapılıyor!

Yapılan araştırmaya göre Türkiye, dünya kripto aramalarında ikinci sırada yer alırken Dogecoin ile ilgili aramalarda ise ilk sırada yer alıyor.

CryptoManiaks tarafından yapılan araştırmaya göre, nüfusun sırasıyla yüzde 8,2’si ve yüzde 5,5’i ile Hollanda ve Türkiye, kripto ile ilgili terimler arayan ilk iki ülke. 4,7 milyon arama ile Türkiye dünya lideri. Listede Hollanda ve Türkiye’den sonra Almanya, Kanada ve Çek Cumhuriyeti yer aldı.

1434 Ahr0Chm6Ly9Zmy5Jb2Ludgvszwdyyxbolmnvbs91Cgxvywrzlziwmjetmduvogy2Ywewytatzti1My00Mwe2Ltk1M2Itodqzmjfjmmy0Ytixlmpwzw==

Aylık 812.000 arama ile tüm aramalarda ikinci sırada yer alan Türkiye, memecoin Dogecoin aramalarında başı çekti. Bu rakam, ülkedeki üçüncü en popüler kripto para birimi olan Ethereum’un neredeyse iki katı.

Her ay arama yapan yerel halkın oranını belirlemek için çalışma, her ülkenin nüfusunun yüzdesi olarak birkaç popüler kripto para birimi için yapılan toplam arama sayısını analiz etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.