Bitcoin HaberleriHaberler

Twitter Eski CEO’sundan, ABD Temsilciler Meclisi Demokratlarına Bitcoin Brifingi

Twitter eski CEO'su ve Block CEO'su Jack Dorsey, ABD Temsilciler Meclisi'ndeki demokratlarına Bitcoin hakkında brifing verdi. 

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Twitter eski CEO’su ve Block CEO’su Jack Dorsey, ABD Temsilciler Meclisi’ndeki demokratlarına Bitcoin hakkında brifing verdi.

The Block’a göre Dorsey, 31 Mart’taki özel bir soru-cevap oturumu sırasındaTemsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi demokratlarını Bitcoin hakkında bilgilendirdi. Komitenin diğer demokratik üyelerine ve personeline açık olan toplantıdaki bir katılımcıya göre, komite üyeleri Dorsey’e kripto varlıkların enerji kullanımı, kara para aklama ve ödeme aracı olarak kullanımı hakkında bir dizi soru sordu.

Dorsey, iş kanıtı ağlarındaki enerji tüketimindeki değişiklikler, blok zinciri işlem şeffaflığı ve ödemelerde kripto varlıkların kullanımının artması dahil olmak üzere çeşitli sorunları ele alarak yanıt verdi. Notlara göre, üyeler Block’un Bitcoin tabanlı ödemelere odaklanma kararıyla da ilgilendiler. Dorsey konu hakkında şunları dile getirdi:

Visa veya Mastercard olmak istemiyoruz, hizmet kurmak istiyoruz.” Dünyanın her yerinden insanlar için açık bir ortam sunmak istiyoruz.”

Geçen Şubat ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler de kripto varlıklara odaklanan benzer bir toplantı yaptı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.