Blockchain HaberleriHaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Ubisoft ve Animoca Brands, Blockchain Oyunlarına 12 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ubisoft ve Animoca Brands, blockhain oyunlarına 12 milyon dolar yatırım yaptı. NFT dijital ticaret kartlarına dayanan oynaması ücretsiz bir oyun olan “Cross the Ages” (CTA), Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ilk turda 4 milyon dolar değerleme ile 12 milyon dolar topladığını açıkladı. Fonlar, oyunun geliştirme programını, personelin elde tutulmasını ve pazarlama çabalarını desteklemek için kullanılacaktır.

Oyun odaklı bir kripto yatırım şirketi olan Animoca Brands, Ubisoft, Polygon ve The Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sebastian Borget, Blockchain oyunu Cross the Ages’in yatırımcıları arasında yer alıyor.

Aktif blok zinciri oyunlarının sayısı, bir önceki yıla göre iki katından fazla artarak Ocak ayında yaklaşık 400’e ulaştı. Dünyanın en büyük kripto para borsası FTX, Şubat ayında kendi oyun bölümüne başlayacağını ve oyunun yaratıcısı Good Luck Games’i geçen hafta satın aldığını söyledi.

‘Cross the Ages’ Evreni

Ubisoft Ve Animoca Brands, Blockchain Oyunlarına 12 Milyon Dolar Yatırım Yaptı
Ubisoft Ve Animoca Brands, Blockchain Oyunlarına 12 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

“Cross the Ages”, distopik bir gelecekte geçen bir dizi romana dayanan ücretsiz bir mobil kart oyunudur. Oyuncular, bireysel veya takımlar halinde NFT’ler için yarışabilir ve dijital kartları fiziksel versiyonlara dönüştürebilirler.

 

 

 

2023’ün ortalarına kadar oyun, romanlardan ipucu tabanlı görevler gibi metaverse yönlerini içerecek. Geliştiriciler, sanatçılar ve oyuncular tarafından yeni şehirler ve oyunlar oluşturulabilecek.

CTA oyununun betası Mayıs ayının sonunda başlayacak ve Haziran ayında dijital ve fiziksel kartlarla başlayacak. Bunu takiben CTA, NFT pazarını ve merkezi olmayan finansman (DeFi) protokollerini tanıtacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.