Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü Analist Bu Yıl 100 Kat Artacak Bir Altcoin Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Crypto Love kanalından popüler analist Randall Trzaska takipçileriyle yeni bir fırsatı paylaştı. Öncelikle bu biçim tavsiyeler ciddi risk içermektedir ve data amaçlı paylaşılmaktadır. Bu yıl bitmeden fiyatının 100 kat artacağını iddia etmiş olduğu altcoin azca sayıda insan tarafınca biliniyor. Randall daha ilkin de bu biçim fırsatları paylaşmış ve kimi zaman takipçilerine ciddi kazanç elde etme imkanı sunmuştu.

Armor (ARMOR) Nedir?

DeFi hack vakaları hepimizin malumu, sık sık yaşanmış olan bu olumsuzluklar ekosistemin en büyük tehdidi haline geldi. Çok sayıda DeFi yatırımcısı tüm varlıklarını bu saldırılarda yitirdi. İşte tam da bu aşamada Armor (ARMOR) devreye giriyor. Merkezi olmayan finans (DeFi) projelerinde tutulan varlıklar için güvenlik elde eden Armor (ARMOR) “kullandıkça öde” tarzında bir modele haizdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

“Kullandığın kadar öde, emsallerine nazaran primler aylık değil. Sadece ihtiyacınız kadar tecim yaparsınız ve Armor (ARMOR)’u kullandığınız için ek ödüller alırsınız”.

Uniswap, Sushiswap, AAVE, Maker, Compound, Curve, Synthetix, Yearn, RenVM, Balancer benzer halde popüler protokollerin tamamıyla uyumlu çalışan Armor (ARMOR) potansiyel risklere karşı yatırımlarınızı koruyor.

Armor-Chart-Coinmarketcap
Armor-Chart-Coinmarketcap

Armor (ARMOR) 100 Kat Artacak

Yatırımcılara maksimumu esneklik elde eden Armor protokolü, öteki protokollerle uyumlu şekilde çalışıyor. Armor (ARMOR) Nexus Mutual’ın blockchain tabanlı sigorta alternatifi tarafınca güvence altına alınır.

Randall tarafınca Armor (ARMOR) duyurulmadan ilkin 0,20 dolardan işlem görüyordu. Şu an ise 0,281 dolara kadar terfi etti. Toplam arzı 1 milyar olan tokenın 34 milyon dolar piyasa kıymeti bulunuyor. Günlük hacmi bir tek 4,7 milyon dolar olan Armor (ARMOR) nisan ayında 1,5 dolar ile ATH yapmıştı. Üstelik temmuz ayından bugüne neredeyse yatay seyrediyor. Dogecoin (DOGE)’den daha oldukça yarar üreten ve 186’da 1’i arza haiz olan bir token için fiyatı fazlaca makul olabilir. Üstelik şu an azca sayıda yatırımcısı bulunuyor.

Dolaşımda 121 milyon arzı olan token, DeFi ekosisteminin genişlemesiyle birlikte güvenliğe önem veren yatırımcıların dikkatini çekebilir.

Elbette kripto para piyasaları ciddi risk ihtiva eder ve bir sabah ansızın Armor (ARMOR) ekibinin tüm sistemleri kapatıp ortadan kaybolduğu haberiyle de uyanabilirsiniz. Bu yüzden yatırımlarınızda tavsiye almadan, kendi araştırmalarınıza nazaran kararlar almalısınız.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.