HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Ünlü Analist, Kripto Para Boğa Koşusunun 2022’ye Uzacağını Nedenleriyle Birlikte Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto analisti Lark Davis boğa koşusunun yeni yılda da devam edeceğini açıkladı. Davis, kripto para  boğa koşusunun 2022’ye kadar uzayacağının nedenlerini  takipçileri ile paylaştı.

SEC’den Gelecek Bitcoin ETF Onayı

ABD SEC, piyasa manipülasyonu endişelerini öne sürerek bir spot Bitcoin ETF‘yi onaylama konusunda son derece isteksizdi. Bununla birlikte, eski milletvekilleri bile menkul kıymetler düzenleyicisini kararsızlıkları için çağırırken, bunun sonucunda da birçok fon denizaşırı yerlere taşındığından, baskı SEC üzerinde artıyor.

Lark Davis, bir spot Bitcoin ETF’nin muhtemelen 2022’de ulaşacağına ve piyasanın o zamana kadar yükselişini sürdüreceğine inanıyor. Ancak Davis, bundan hemen sonra bir ayı döngüsünün başlayacağı konusunda da yatırımcıları uyardı.

Lark Davis açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

 “Referans olarak, spot ETF onaylanmadan önce altının güçlü bir rallisi, ardından bir yıllık düşüş ve ardından çok yıllı mega ralli vardı”

Kurumsal Yatırımcılar

Analist, kripto para piyasası geliştikçe ve daha fazla kurumsal yatırımcı bu sektöre para akıttıkça boğa koşu döngülerinin uzadığını belirtti. Davis, 1-1.5 yıl süren önceki döngülerin aksine, bu döngünün 2022’ye kadar uzayabileceğini öngörüyor.

Ethereum Güncellemesi

Ethereum ağının Proof-of-Work’ten (PoW)  Proof-of-Stake’e (PoS) geçişini çevreleyen artan bir iyimserlik var. Aynısı için beklenen zaman çizelgesi 2022 ortası civarındadır. Üçlü halving ve sınırlı parçalama gibi ek güncellemeler, Ethereum blok zincirindeki işlemleri 3-4 kat artırabilir.

Ethereum Rakipleri

Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) gibi Etheruem rakipleri, piyasa ihtiyaçlarını karşılamak ve daha yüksek piyasada öne çıkmak için sorumluluğu üstleniyor. Ayrıca Polygon, ETH L2, Avalanche ve Solana gibi diğer projeler de büyümesini sürdürecek.

NFT Ekosisteminin Büyümesi

DeFi ile birlikte, değiştirilemeyen tokenler (NFT‘ler) bu yıl kripto para piyasasında önemli bir yere geldi ve kamuoyunun çok fazla dikkatini çekti. Bazı büyük küresel markalar, son zamanlarda NFT’lerin gücünden yoğun bir şekilde yararlanıyor. Dolayısıyla Davis, NFT’lerin milyonlarca insanın kriptoya girmesi için ilk erişim noktası olabileceğini düşünüyor.

Gaming ve Metaverse’deki Büyüme

Oyun ve metaverse, önümüzdeki on yılın en büyük iki endüstrisi gibi görünüyor. Bu alanda faaliyet gösteren kripto projeleri zaman içinde büyük ölçüde benimsenmeye devam edecek.

Kriptolara Büyük Para Akışı

Analiste göre, kripto para piyasasına akan kurumsal para, bunun önümüzdeki on yılın en iyi teknoloji yatırımı olduğunu anladıkça artmaya devam edecek. Bununla birlikte, enflasyon istikrarlı bir şekilde artarken, insanların kripto para birimlerine yatırım yapmaktan başka seçenekleri kalmayacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.