Bitcoin Haberleri

Ünlü analist ve trader Bitcoin tahminini paylaştı: 19 bin dolar altında alım yapıyorum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının ünlü analist ve trader’larından DonAlt, “TechnicalRoundup” isimli Youtube kanalından Bitcoin (BTC) fiyatına ilişkin tahminlerini açıkladı. Ünlü analist, kendisinin 19 bin dolar seviyesinin altında alımlar yaptığını ve 20 bin dolar seviyesinin altında da alımlar yapmaktan memnun olduğunu ifade etti. Kısa vadede Bitcoin’in düşüşlerine devam edeceğini öngördüğünü ifade eden DonAlt, bu durumda daha fazla alım yaparak ve spot pozisyonuna ekleme yaparak ilerleyeceğini bildirdi. Ünlü analist öte yandan kaldıraçlı işlemlere ise temkinli yaklaştığını belirtti.

DONALT YATIRIMCILARA BİR TAVSİYEDE BULUNDU

Donalt

Youtube kanalından paylaştığı tahmin videoları ve Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken DonAlt, piyasalarda çok fazla düşüş yaşandığı için şu anda yukarı yönlü hareket ihtimalinin daha güçlü olduğunu iddia etti. Analiste göre bu uzun vadeli bir makro düşüş trendinde short pozisyonları sıkıştırmaya yönelik bir ayı piyasası rallisi dahil olabilir. Analist, bu noktada yatırımcılara bir tavsiyede bulundu ve Michael Saylor gibi Bitcoin boğalarının 100 bin dolar gibi fiyat hedefi paylaştıklarında FOMO ile alım yapmaktansa, kasvetli dönemlerde dipten alım yapmanın daha mantıklı olduğunu savundu.

KASIM 2021’DE AYI PİYASASI ADINA UYARMIŞTI

Ünlü analist DonAlt ayrıca geleneksel finans piyasalarının düşüş yaşamaya devam edeceğini ancak Bitcoin ve kripto para piyasasının nihayetinde geleneksel piyasalardan ayrılarak yukarı yönlü harekete geçeceğini düşündüğünü söyledi. DonAlt, Kasım 2021’de kripto paralar zirvelerini görürken, yaklaşan ayı piyasası konusunda yatırımcıları uyarmıştı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorumlar ve açıklamalar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.