AnalizBitcoin Haberleri

Ünlü Analistten Bitcoin ve 3 Altcoin Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörünün tanınmış isimlerinden olan Michaël van de Poppe, kripto para birimi Bitcoin ve potansiyel olarak sert yükseliş beklediği üç altcoini yakından takip ettiğini belirtti.

Bitcoin ve 3 Altcoin’de Artış Bekleniyor!

Usta analist kripto para piyasasındaki analizlerinin peşinden yapmış olduğu tahminde Bitcoin’de ve bu 3 altcoinde fiyat artışı beklediğini takip edenleri ile paylaştı.

Poppe ilk olarak Bitcoin‘i (BTC) ele aldı. Yaptığı tahminleri YouTube üstünden video olarak gösteren popüler analist, önder kripto para biriminin bir süredir dar bir aralıkta işlem gördüğünü belirtti.

“Bitcoin’e baktığımızda, devamlı aynı aralıkta işlem gördüğünü görebiliyoruz. Dolayısıyla Bitcoin için mühim olan destek seviyesi hala 44.000 ila 44.400 dolar arasındaki alandır.”

Ayrıca kripto analisti Poppe, Bitcoin’de bu destek seviyesi aşılması durumunda Bitcoin’in sert yükselişinden önce düşük seviyeleri tekrardan kontrol edebilme ihtimalini de belirtiyor.

“Bu durumda fiyat hakikaten düşüşe geçmez. Sadece yeni bir yüksek seviyeye ulaşmadan ilkin fiyatın düzeltme yapması gerekir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:Bitcoin Taproot Güncellemesi Neleri Değiştirecek?

Altcoin Sezonu Başlıyor mu?

Bunların devamında analist Van de Poppe, belirlenen senaryonun ana hatlarıyla gerçekleşmesi durumunda altcoin sezonunun başlayıp, altcoinleri ralliye gönderebileceğini belirti.

“Tüm bu senaryolar tutarsa, bilhassa Bitcoin fiyatının güç göstereceği gerçeği göz önüne alındığında, altcoinler büyük olasılıkla sert şekilde yükselmeye başlamış olacak.”

Popüler analist altcoin sezonunun başlaması için lüzumlu durumları da takip edenleri ile paylaştı ve şu ifadelere yer verdi;

“Gerçek altcoin sezonu, Bitcoin dibe vurduktan sonrasında hızla yükselmeye başladığında ve asla kimse altcoinlerle ilgilenmediğinde adım atar.”

Öte taraftan analist Van de Poppe, Bitcoin’in mevcut destek seviyesinin altına düşmesi durumunda gerçekleşmesi gereksinim duyulan mümkün bir senaryodan daha söz ediyor.

“Bitcoin’de bu mühim destek seviyelerinin kırılması fiyatı ilk olarak, 43.000 dolara ve peşinden 40.000 dolara kadar çekebilir.”

Buna ek olarak önder kripto para birimi içeriğin hazırlandığı an itibarıyla 48.500 dolar barajını aşmayı başardı. CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin Fiyatı 48,696 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Kripto Para Birimi Litecoin
Kripto Para Birimi Litecoin

Bu Altcoinlerde Hızlı Bir Toparlanma Görülebilir

Analist Michael van de Poppe, yükseliş potansiyeli görmüş olduğu bir öteki kripto para birimi Litecoin’e (LTC) göz atıyor. Poppe’ye nazaran Litecoin’in 165 dolarlık destek seviyesinde tutunması durumunda, bir sonraki fiyat hedefinin 200 doların üstünde olabilir.

“Litecoin için buradaki eleştiri düzey 165 dolarlık destek seviyesi. Ardından Litecoin için bir sonraki düzey olarak 220 doları hedeflemeye başlayabiliriz.”

Popüler kripto para birimi Litecoin, CoinMarketCap verilerine nazaran 181,90 dolardan işlem görüyor.

Popple’nin sıralamasında banka kartı düzenleyicisi Swipe‘ın (SXP) içeriyor. SXP/BTC paritesini yakından takip eden Van de Poppe, Swipe 100 ve 200 günlük hareketli (MA) göstergelerinin üzerine çıkmayı başarabilirse fiyatın tekrardan toparlanabileceği tahmininde bulunuyor.

“Swip (SXP) aslen 100 günlük ve 200 günlük MA’nın üzerine çıkarak yeni bir boğa koşusunun başlayabileceğini işaret ediyor.”

Van de Poppe son olarak, Bitcoin çiftinde ölçeklendirme çözümü olan Celer Network‘ü (CELR) ele alıyor. Analist, Swip’e benzer olarak Celer’in de hareketli ortalamaların üzerine çıktıktan ve destek seviyelerini tekrardan kontrol ettikten sonrasında toparlanabileceğini söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.