Bitcoin Haberleri

Ünlü analistten BTC ve XRP tahmini geldi: Bu seviye aşılırsa büyük kırılma gelebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının en ünlü analistlerinden biri olan Michael van de Poppe, Twitter hesabından Bitcoin (BTC) ve Ripple (XRP) ile ilgili görüşlerini paylaştı. Ünlü analist, fiyat tahminleri ile dikkatleri çektiği paylaşımında bir de takipçilerini bir yatırım pozisyonu karşısında uyardı. Piyasada son dönemlerde gündeme gelen bir senaryoya karşı dikkatli olunması gerektiğini belirten Michael van de Poppe, odağına son dönemlerde boğa koşusu ortaya koyan XRP’yi aldı.

ANALİST ODAĞINA BTC VE XRP’Yİ ALDI

Analist Odagina Btc Ve Xrpyi Aldi

Ripple (XRP), son dönemlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile arasındaki davada sonun yaklaşmasıyla birlikte yükselişe geçti. Son dönemlerde piyasa düşüş eğilimindeyken dahi yükseliş hareketlerini koruyan XRP, direnç seviyelerini birer birer aşarak boğa koşusuna devam etti. Öte yandan piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararını açıklamasından sonra 20 bin dolar seviyesinin altındaki fiyatını korumaya devam ediyor.

“BU TEZE ÇOK GÜVENMEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM”

Twitter’da BTC ve XRP adına paylaşımda bulunan Poppe, Bitcoin’in 20 bin dolar seviyesini aşmasıyla birlikte XRP fiyatında yukarı yönlü bir kırılma yaşanabileceğini dile getirdi. Ayrıca bu olası senaryoda XRP’nin yanı sıra birçok altcoinde yukarı yönlü büyük kırılmaların ortaya çıkabileceğini dile getiren Poppe, takipçilerine de iyi pozisyon almalarını önerdi. Poppe ayrıca takipçilerine Bitcoin’in 12 – 14 bin dolar seviyelerine düşeceği yönünde gündeme gelen tahminlere tamamen güvenmemelerini de tavsiye etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.