Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü Borsa Duyurdu: Lazio Taraftar Token (LAZIO) Satışı 14 Ekim’de Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün yaptığı bir duyuru ile Lazio Fan Token satışlarını 14 Ekim’de başlatacaklarını açıkladı. Lazio Taraftar Token (LAZIO) satışları Launchpad üzerinden başlatılacağı bildilrildi.

LAZIO Token Satışı

Binance’tan yapılan aıklamaya göre Lazio Fan Token (LAZIO) Binance Launchpad aracılığı ile kullanıcılara sunulacak. LAZIO token satışları 14 Ekim 2021 03:00 TSI’de başlamış olacak ve kullananların BNB bakiyelerinin kaydı ile gerçekleşecek olan Launchpad katılım formatı takip edilecek.

Binance, 14 Ekim 03:00 TSI ile 21 Ekim 03:00 TSI içinde yedi gün boyunca kullananların BNB bakiyelerini kaydedecek. Her kullanıcı için BNB miktarı ise daha ilkin belirlenen esaslara göre 7 günün ortalaması alınarak belirlenecek.

Lazio Fan Token Bilinmesi Gerekenler

Son yıllarda popülaritesi oldukça artan taraftar token’ler gün geçtikçe artıyor. Spor dünyasının kripto paralarla bir araya getiren bu projeler hem kulüp için hem de taraftarlar için önemli katkılar sağlıyor. Bu alanda yatırım yapan Seri-A’nın önde gelen kulüplerinden Lazio, kendi taraftar token projesi LAZIO token ile kripto para piyasasına giriyor. LAZIO token, toplam arzı 40.000.000 tane olacak ve bu arzın %10’u olan 4.000.000 adedi Binance Launchpad’e tahsis edilecek.

Ayrıca Binance yapmış olduğu açıklamalarda 1 LAZIO’nun fiyatının 1 USD cinsinden satışa sunulacağını ve BNB cinsinden fiyatın katılımlar öncesinde belirleneceğini ifade ediyor. Bu noktada desteklenen tek kripto para biriminin Binance Coin (BNB) bulunduğunu belirtmekte de yarar var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.