HaberlerBitcoin Haberleri

Ünlü Futbolcu Messi, Socios ile Anlaştı.

Ünlü Futbolcu Messi, 20 Milyon Dolarlık Anlaşma İmzaladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü futbolcu Messi, Socios ile anlaştı. Dünyanın en tanınmış futbolcusu Messi, kripto fan token şirketi Socios’u tanıtmak için 20 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı.

Anlaşmaya aşina bir kaynağa göre Lionel Messi, dijital fan token işi Socios.com’u tanıtmak için 20 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. NFL oyun kurucu Tom Brady ve NBA yıldızı LeBron James’in ardından Messi, kripto dünyasına giren en son küresel spor süperstarı oldu ve anlaşma, kripto işletmeleri ile futbol arasında büyüyen bir ortaklık dalgasının parçası.

Kasım ayında başlayacak olan Katar Dünya Kupası’na hazırlık olarak Messi, Socios için bir tanıtım kampanyasında yer alacak. Kaynağa göre, Messi’nin üç yıllık sözleşmesi bitcoin ödemelerini içermiyor. 130’dan fazla spor organizasyonu, PSG, Barcelona, Juventus ve Manchester City gibi bir dizi seçkin futbol kulübü de dahil olmak üzere Socios ile anlaşmalar imzaladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.