Haberler

Ünlü Girişimci BTC, ETH ve SOL Fiyatlarında Hedefi Verdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun yakından tanıdığı isimlerden Arthur Hayes, piyasadaki son durumu değerlendirdi. Resmi Twitter hesabından Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi varlıklarda dikakt çekici fiyat tahminlerinde bulunan Hayes bir anda topluluğun gündemine oturdu. Bitmex eski CEO’su Arthur Hayes, kripto paralarda milyonlarca dolarlık kayıplara yol açabilecek ihtimalden bahsetti.

“Kriptoda Daha Büyük Kriz Yaşanabilir”

Bitcoin Kriz

FTX olayından etkilenen para yöneticileri, kriptoda ticaret alanlarının sayısını azaltabilir. Bu görüşü savunan Hayes, dolayısıyla sektörde yeni bir likidite krizi yaşanabileceğini ve bu yüzden kriptolarda sert düşüşün devam edebileceğini söyledi. Hayes, sosyal medya paylaşımında Bitcoin için 10 bin ila 15 bin dolar arasında bir fiyat seviyesi beklediğini dile getirdi. Ünlü girişimcinin Ethereum fiyatındaki hedefi 750 – 1000 dolar arası olurken Solana için 3 dolar hedefini verdi.

“Tüm Borsalar Kemer Sıkacak”

Bitmex borsasının kurucusu Arthur Hayes, piyasadaki son durum hakkında yatırımcılara bazı tavsiyelerde bulundu: “Tüm borsaların müşterilerinin sermayesini yakından korumasını bekleyin. Artık sözde kripto ana komisyoncularından kredi almak yok. Artık büyük yatırımcılara marj tamamlama talebinde bulunmak için kibar telefon görüşmeleri yapmak yok. Merhamet likidasyonu yok. Piyasayı çok daha düşük seviyelere itmek ve diğer aşırı kaldıraçlı yatırımcıları sıkıntıya sokmak için fazla bir şey gerekmeyecektir. Birçok likidite sağlayıcısının bir süre kenarda oturup yaralarını saracağını unutmayın.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.