Haberler

Ünlü kripto kahini enflasyonla boğuşan Türk yatırımcılarına seslendi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünya genelinde 2022 itibariyle yaşanan enflasyon krizi, her ülkede etkisini gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Enflasyonla mücadele devam ederken, her ne kadar birçok ülke bu durumdan muzdarip olsa da Türkiye’nin bu süreçten, diğer birçok ülkeye göre daha sancılı şekilde geçtiği görülüyor. Veri sağlayıcısı TradingEconomics verilerine göre G20 ülkeleri ve Avrupa ülkeleri arasında en fazla enflasyona Türkiye sahip. Ülkemizde çok ciddi bir enflasyon sorunu yaşanırken, kripto para piyasasının en önemli analistlerinden biri olan Michael van de Poppe, paylaşımında Türk yatırımcılara Türkçe seslendi.

TÜRKİYE’DE ENFLASYON

Turkiyede Enflasyon

Başarılı analist Poppe, Twitter’da 628 bin takipçisine yönelik paylaşımında Türk yatırımcılara seslendi. Türkçe ifadeler kullanan Poppe, “Türkiye’de iseniz paranız ezilmiştir. Bitcoin’deki son çöküş olmadıkça, hala birikme zamanı. Çıkış yolu, zamanınızı finansal sistemleri anlamaya ve DCA’ya kriptoya yatırım yapmaktır”  ifadelerine yer verdi. Türkiye’deki yüksek enflasyona dikkat çeken Poppe, kripto adaptasyonunun oldukça yüksek olduğu ülkemiz ve Türk yatırımcılar adına Türkçe paylaşımla “kripto yatırımı” tavsiyesinde bulundu.

POPPE TÜRK YATIRIMCILARA SESLENDİ

Michael van de Poppe, daha önce özellikle Bitcoin (BTC) ile ilgili tahminleri ile piyasalarda “Kahin” takma adını aldı. Birçok değer kaybını ve yükselişi önceden başarılı şekilde tahmin etmiş olan Poppe, bu kez de enflasyonla yoğun mücadele veren Türkiye’deki yatırımcılar adına fikirlerini dile getirdi. TradingEconomics verilerine göre Türkiye, yüksek enflasyon ile İran ve Sri Lanka’nın hemen altında en yüksek enflasyona sahip 3. ülke konumunda.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve açıklamalar, bahsi geçen kişilerin kişisel görüşünü yansıtır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.