Haberler

Ünlü Trader Peter Brandt’in En Büyük Pozisyonları Arasında Bitcoin Var!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü Trader Peter Brandt’in en büyük pozisyonları arasında Bitcoin var. Ünlü trader Peter Brandt bir tweet’te, en büyük hisselerinden birinin Bitcoin’de olduğunu söyledi.

Bitcoin piyasasının çökmesi sonucunda birçok işletme iflasın eşiğine geldi ve yatırımcılar stratejilerini oluşturmaya başladı. Tüccar Peter Brandt, kripto para birimlerini aşağılayan bir video gönderisinden alıntı yaparak kripto para birimlerinin etkisini daha da gösterdi.

Peter Brandt, Bitcoin’e Güveniyor

Peter Brandt’ın Twitter’da yayınladığı  “Bill Maher ile Gerçek Zamanlı”  bir video klipte Dogecoin de dahil olmak üzere birçok kripto parayla dalga geçen bir video paylaştı.

Brandt tweetinde klibi alıntıladı ve durumun mizahi olduğunu vurguladı ve bölümün yayınlanmasını takip eden haftalarda Bitcoin’in 57.000 dolar’a ulaştığına dikkat çekti. Son zamanlarda değerinin yarısından fazlasını kaybetmiş olmasına rağmen, Bitcoin’in en büyük varlıklarından biri olmaya devam ettiğini belirterek yazının yorumlar bölümünde gerekçesine devam etti.

Altın da önemli bir hisse, diye devam etti Brandt, 2018’in sonlarında verilen ayrı fon için farklı bir risk yönetimi tekniği kullandığını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.