HaberlerBitcoin Haberleri

Ünlü Yönetici Açıkladı! Bitcoin 1 Milyon Dolara Ulaşabilir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü hedge fonu yöneticisi Ray Dailo, katıldığı bir podcast yayınında Lider kripto para Bitcoin ve popüler meme coin’lerden Dogecoin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ray Dailo, Elon Musk’ın Çabalarını “Sevimli” Olarak Nitelendirdi

Ünlü başkan Ray Dailo, Lex Fridman’ın son podcast’inde yaptığı açıklamalarda Dogecoin‘i ele aldı. Öyle ki Dailo, milyarder iş adamı Elon Musk’ın Dogecoin’i aya çıkarma çabalarını “sevimli” olarak nitelendirdi.

Açıklamalarının devamında ise Fridman’ın mizahın ve sersemliğin önemi hakkındaki görüşlerini kabul etmeye devam etti.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi Elon Musk‘ın havacılık ve uzay üreticisi SpaceX’e Mayıs ayında Dogecoin ile DOGE-1 adlı 40 kilogramlık kübik uyduyu gelecek yıl aya göndermesi için ödeme yapıldı.

Alternatif Para Birimi

Hedge fonu yöneticisi Ray Dailo, piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimi olan Bitcoin‘i “alternatif para” olarak gördüğünü belirtti ve emsal değere sahip olma durumunu elde ettiğinin altını çizdi.

Dailo ayrıca, yaygın para basımı nedeniyle Bitcoin ve farklı para birimleri arasında rekabet olacağını öngördüğünü söyledi ve şu şekilde devam etti;

“Bitcoin bu rekabetin bir parçası, ancak bu rekabet birçok para birimi arasında olacak.”

Ayrıca Dalio, bu yılın başlarında popülaritesinde muazzam bir artış yaşayan karşılıksız tokenlerin bağımsız bir para türü olarak ortaya çıkabileceğini söyledi. Amerikalı milyarder şimdiye kadar herhangi bir NFT satın almaktan kaçındı, ancak NFT’lere karşı hala merakını koruyor.

Altın, binlerce yıldır “evrensel olarak para olarak kabul edildiğinden” ve dünya çapında merkez bankası rezervlerinde üçüncü en büyük holdingi oluşturduğundan, hala tercih edilen bir “servet deposu”dur. Ek olarak, bu değerli sarı metal izlenemez, dolayısıyla bu da onu milyarder yatırımcılar için çekici hale getiriyor.

Bitcoin 1 Milyon Dolara Ulaşabilir mi?

Dalio ayrıca, lider kripto para birimi Bitcoin’in altını geçebileceğini düşünmediği için Bitcoin‘in 1 milyon dolara ulaşabileceğini düşünmediğini belirtti.

Ünlü yönetici amiral gemisi kripto para biriminin (merkez bankası mülkiyeti ve mücevherler hariç) altının yaklaşık %20’si değerinde olduğunu belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.