Bitcoin HaberleriHaberler

Usta Analist: Bitcoin Düşmeyecek, COTI Görünümü Boğa!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler analist olan il Capo Of Crypto, sıkıntılı geçen bir haftanın arkasından kripto para birimlerinde dip seviyenin geldiğini düşünüyor. Usta analist Blockchain projesi olan Fetch.ai (FET) ve Fintech projesi COTI’de (COTI) ise pump bekliyor. Coinnewstr.com olarak, analistin Bitocin ve altcoin tahminlerinin detaylarını sizler için derledik. Gelin birlikte inceleyelim.

Bitcoin’de Beklenti Yükseliş!

Usta analist, Twitter takipçilerine  Bitcoin (BTC)’in 38.000 dolarlık destek seviyesinin altına düşeceğinibelirten fiyat kalıplarının geçerli olmadığını belirtti.

Analist, BTC’nin 38.000 dolar seviyesine düşeyeceğini, 39.500 dolara düştüğünü fakat daha düşük seviyelere ulaşamaması ayıların zayıflığı olarak  gösteriyor. Boğaların, negatif fonlarla birlikte 44.000 dolar seviyesini kırma etkisini gösterdiğini bundan dolayı yükseliş beklentisi olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Piyasasındaki Düşüşleri Fırsata Çevirme!

Analistin Pump Beklediği Coinler!

Popüler analist Capo Of Crypto, iki altcoin projesinin yükselişe geçeceğini düşünüyor. Birinci proje yapay zeka Blockchain projesi olan Fetch.ai (FET) ile ilgili şunları belirtiyor:

“Bu grafik inanılmaz derecede yükselişte. Yüksek aralığın destek/direnç çevirmesi. Pump geliyor.”

COTI (COTI) Görünümü Boğa

Ayrıca usta analistin radarına takılan bir başka proje, fintech projesi COTI (COTI) var. il Capo Of Crypto COTI ile ilgili yönelik açıklamalarında şunları belirttiyor:

COTI tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrardan kontrol ediyor. Başka bir bacak için hazır. İşte COTI’nin daha iyi bir görünümü. Çok boğa…”

UYARI: Sitemizde görmüş olduğunuz  Yazılar ve Analizler kişinin bireysel görüşlerinden oluşmaktadır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ve bir işlem yapmadan önce mutlaka tekrar kontrol etmeyi unutmayın.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.