Bitcoin Haberleri

Usta Analist: Bitcoin’de Dip Seviyesine Çok Yaklaştık

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında FTX krizinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Toparlanma sinyalleri gösteren kripto paralarda yeniden yükseliş için piyasayı tetikleyebilecek bir ivmeye ihtiyaç duyuluyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) son dönemde 16 bin dolar seviyesinde konsolide olmaya devam ederken yatırımcılar dip seviyesini merak ediyor. Deneyimli kripto para analisti Benjamin Cowen, son analizinde BTC’de dip seviyesini bekleyenleri heyecanlandıran ifadeler kullandı.

Geçmiş Bitcoin Ayı Piyasalarını Karşılaştırdı

Bitcoinde Bogalarla Ayilarin Savasini Kim Kazanacak

Usta kripto para analisti Benjamin Cowen, çok tartışılan dip seviyesiyle ilgili olarak önceki BTC ayı piyasası verilerini inceledi. Analist son paylaşımında, “2022’de dibi görmek için çok fazla zihinsel enerji harcamayın” derken ayı piyasalarını karşılaştırdı. Cowen, Bitcoin’in mevcut grafiğinde tıpkı 2018 yılındaki ayı piyasasına benzer bir dip senaryosu beklemenin mantıklı olacağını söyledi: “Aralık sonlarında bir yerde kesişeceğini görebiliyordunuz, tam Noel civarında, 25 Aralık, 26 Aralık, 27 Aralık, tatillerde kesiştiği yer. Açıkçası, tam olarak aynı şekilde oynayıp oynamayacağını kesin olarak söyleyemem.”

Bitcoin’de Dibe Yaklaşıldı

Mevcut ayı piyasasının bir yılı aşkın süredir devam ettiğini kaydeden analist Cowen, olasılıklara dikkat çekti: “Tarihsel olarak, Bitcoin için ayı piyasaları yaklaşık bir yıldır sürüyor. 2014’teki 14 ay sürdü ve 2018’deki yaklaşık 12 ay sürdü, bu nedenle bu bağlamda, zaman açısından tipik olarak diplerin ne zaman meydana geldiği konusunda olasılıkların açık olduğunu iddia edebilirsiniz.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.