Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Usta analist BTC ve XRP’yi ele aldı, tek tek beklentilerini paylaştı: Yüzde 80 yükseliş öncesi bu seviye aşılmalı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında daha önce yapmış olduğu birçok başarılı tahminle şöhret yakalayan ünlü analist Altcoin Sherpa, Twitter’da 183 bin takipçisine Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) ve bazı altcoinler ile ilgili fikirlerini açıkladı. Bilindiği üzere Bitcoin bir süredir fiyat sıkışıklığı yaşıyor ve XRP de uzunca bir süredir, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki dava sürecinde sona yaklaşıldıkça yükseliş eğilimi gösteriyor. Analist, bu nedenle odağına BTC ve XRP’yi aldı.

ANALİST XRP’DE NE BEKLİYOR?

Analist Xrpde Ne Bekliyor

Altcoin Sherpa, XRP değerlendirmesinde, XRP yatırımcılarının beklediği 0,87 dolar hedefi gelmeden önce fiyatın 0,60 dolar bölgesindeki direnci aşması gerektiğini vurguladı. Analiste göre XRP ancak bu direnci keskin ve net bir şekilde kırılma ile aşabilirse 0,87 dolardaki hedefine yükselebilir. Analistin işaret ettiği hedef fiyat, XRP’nin mevcut seviyesinden yaklaşık yüzde 80 oranında bir yükselişi temsil ediyor.

“BTC BU BÖLGEDE ÇOK YIPRANDI, DÜŞÜŞ GELEBİLİR”

Btc Bu Bolgede Cok Yiprandi Dusus Gelebilir

XRP ile ilgili tahminlerini dile getiren ünlü analist, daha sonra Bitcoin ile ilgili fikirlerini paylaştı. Altcoin Sherpa, yaptığı değerlendirmede Bitcoin’in mevcut fiyat seviyesinde yıprandığını ve bunun bir düşüş hazırlığı olabileceğini öne sürdü. Analist açıklamasında, “Bitcoin’de 18 bin 500 dolar civarındaki fitilin çok yıprandığını düşünüyorum. 18 bin dolar ve 17 bin 500 dolar seviyeleri sıradaki talep alanları, çok temkinli takip edilmeli” ifadelerini kullandı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.