Bitcoin HaberleriAnaliz

Usta Analist Önce Uyardı! Sonra Sevindiren Bitcoin Tahminini Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun tanınan adı, Bitcoin‘in 50.000 dolarlık kilit fiyat seviyesinin üzerine çıkmasıyla birlikte inanılmaz  rallinin başlayacağını öngörüyor.

Usta Analist: Bitcoin Yakında Yeni Bir Ralli Başlatabilir

Sektörde Pentoshi olarak tanınan püpüler kripto para analisti ve trader, Twitter’dan yapmış olduğu paylaşımlarla 252,100 takipçisine BTC‘nin eleştiri bir seviyeye ulaşmasının, önde gelen kripto para biriminin fiyatının yükseleceğinin bir işareti bulunduğunu söylemiş oldu.

Pentoshi lider kripto para biriminin ralli hazırlığında bulunduğunu belirtti ve yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“50.000 doların üstünde ya da altında kapanış mühim değil. Sadece insanların Bitcoin‘in hareketlerini izlediğini görüyorum. Algolar, haiz olduğumuz PoB (arıza noktası) üstünde bir kez kapandığında muhtemelen uzun süre dönerler. 50.000 dolar sizin kendi psikolojik ölçü sınırınızdır. Bence 49.873 dolar, 50.000 dolardan daha mühim. Ayrıntılar önemlidir.”

Btcusdt-Teknik-Analiz
Btcusdt-Teknik-Analiz

Pentoshi’nin 49.873 dolarlık kilit seviyesi, 2021 yılının Mayıs ayında yaşanmış olan düşüş esnasında meydana gelen arıza noktasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla popüler kripto analisti, Bitcoin piyasasının algoritmik olarak alınıp satıldığını ve tecim botlarının, BTC 49.873 doları geri aldıktan sonrasında uzun süre devam edecek şekilde tasarlandığını vurguluyor.

Öte taraftan BTC 49.873 doların üstünde işlem görmeye devam ederken Pentoshi, önder kripto para biriminin artık büyük bir günlük yeşil mum yakmaya hazır bulunduğunun da altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin Nedir? Bitcoin ile Nasıl Para Kazanılır?

Pentoshi Uyardı: Bitcoin Satıcıları Tuzağa Düşürüyor!

“Dün belirttiğim şeklinde 49.893 dolar seviyesi, Mayıs ayının kırılma noktasıydı. Şu anda destek görevi görüyor. Bence BTC, satıcıları tuzağa düşürüyor ve ayılar için güneşin parlamadığı yere yeşil bir mum koymak suretiyle. Öyle ki 5.000 dolarlık yeşil bir mum, hali hazırda inşa edilen bir şey şeklinde görünüyor.”

Btcusdt-Teknik-Analiz
Btcusdt-Teknik-Analiz

Pentoshi, Bitcoin için boğa döngüsü hedefine erişince, BTC’nin 180.000 dolara kadar yükselebileceğini belirtirken, Bitcoin’in bu seviyeye erişmesi 51.000 dolar civarındaki mevcut değerinden %250’lik bir artışı  işaret ediyor.

“Dikey birikim, 2012-2021’de ‘renklendirilmiş’ olarak başladı.”

Btcusdt-Teknik-Analiz
Btcusdt-Teknik-Analiz

Bitcoin Güncel Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yukarı yönlü hareketini sürdürmeye devam ediyor. Öyle ki Bitcoin, bugün erken saatlerde neredeyse 52.000 dolara dokundu. Sabahın erken saatlerinde süratli bir fiyat artışıyla 51.918 dolara ulaşan Bitcoin 52.000 dolar için mücadelesini sürdürüyor.

Bitcoin Güncel Durum
Bitcoin Güncel Durum

BTC, gün içinde 51.918 dolarla son 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla  birlikte yönünü kısa bir süre aşağıya çevirdi ve 51.545 dolar seviyesine kadar geriledi. Bitcoin fiyatı, CoinMarketCap verilerine nazaran içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %3.39’luk bir artışla 51.785 dolar seviyesinde alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.