HaberlerBitcoin Haberleri

Uzmanlardan Bitcoin (BTC) Boğa Sezonu Yorumu! BTC Neden Yükseliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti PlanB, Bitcoin boğa piyasasının ikinci yarısının başladığını açıkladı.

Lİder kripto para birimi Bitcoin, 62.000 doların biraz üzerinde seyrini sürdürürken yukarı yönlü ivme kazanmaya çalışıyor. sürdürüyor. Kripto para analisti PlanB, Bitcoin ve kripto para piyasası yönünü ilgilendiren önemli öngörülerde bulundu.

PlanB Bitcoin Fiyat Beklentisi

Analist PlanB, Bitcoin boğa piyasasının ikinci yarısının başladığını belirtti. Bununla birlikte CryptoBirb, PlanB’nin beklentilerini onaylarken yatırımcılara short pozisyonlarını oldukca geç olmadan kapatmalarını tavsiye etti. Analistler, 63.300 doların üstündeki bir kapanışın BTC fiyat yönünü 70.000 dolara odaklayacağına inanıyor.

70.000 dolarlık dönüm noktasının aşılması ile birlikte momentumun artarak bir kartopu etkisiyle devasa boyutlara ulaşacağı umut ediliyor. Bu da trend devamını bekleyen insanlarda FOMO etkisi yaratması bekleniyor.

Bitcoin (BTC) Neden Yükseliyor?

Bunun yanı sıra lider kripto para birimi Bitcoin, Mastercard’ın kripto para adımı ile yükselmiş görünüyor. Mastercard; bankalar, işletmeler ve tüm ortaklarına Bakkt platformu entegrasyonu ile kripto para hizmeti sunma imkanı tanıyacak. Öte taraftan elektrikli otomobil devi Tesla’nın, tekrardan Bitcoin kabul etme haberleri yükselişi tetikleyen faktörler arasında.

Tesla, geçtiğimiz dönemde 3 ay byunca Bitcoin kabul ettiğini belirterek ilerleyen günlerde kripto para birimlerini ödeme yöntemlerine tekrardan ekleyebileceğini açıkladı. Bu gelişmeler Bitcoin rallisine pozitif yönde etki etti. BTC, gün içinde 64.000 dolara yaklaşsa da bunu başaramadı.

Uzmanların göre Bitcoin adına 63.000 dolar seviyesi önemli bir hedef olarak gösteriliyor. Bu bölgenin üstündeki kapanış, Bitcoin’i 70.000 dolar seviyelerine taşıyabilir. Oldukça hareketli saatlerin yaşandığı piyasada yükseliş görünümü korunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.