Metaverse HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Uzmanlar 5 Popüler BSC Tabanlı Metaverse Parasını Paylaşıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzmanlar 5 popüler BSC tabanlı metaverse parasını paylaşıyor! BinaryX (BNX). BinaryX, Binance Smart Chain üzerine kurulu bir metaverse oyunu olan Cyber ​​​​Dragon’un arkasındaki ekiptir. Cyber ​​​​Dragon, oyuncuların karakterler oluşturmasına, nadir ekipman toplamasına ve ödül olarak ejderha hazineleri almasına olanak tanır. Cyber​Dragon, BSC’deki en iyi oyunlardan birini sağlamak için oyun, NFT, DeFi, pazar ve müzayede işlevlerini birleştirir. Oyuncular, günlük ödüller alma, savaş ve yaşam becerilerini geliştirme ve bir zindan macerasına başlama fırsatına sahiptir.

Uzmanlar 5 Popüler BSC Tabanlı Metaverse Parasını Paylaşıyor!

X Dünya Oyunları (XWG). X World Games, Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş, merkezi olmayan bir blockchain oyun platformudur. X World Games, DAO aracılığıyla oyun dünyasının merkezi olmayan sahipliğini sağlar. Resmi tanıtım belgesine göre: “XWG jetonlarına sahip oyuncular, ekosistemin yönetim politikasına veya ödül mekanizması ve jeton ekonomik sistemi de dahil olmak üzere bir sonraki oyun içi geliştirmeye karar verir.” X World Games, kullanıcıların benzersiz avatarlar ve cihazlar İç öğeler. Tüm oyun içi öğeler NFT tarafından belirlenecek ve temsil edilecektir. XWG, oyuncuların karakterlerinin tüm yönlerine gerçekten sahip olmalarını sağlayan topluluk destekli bir simgedir.

MOBOX, tüm cihazlarda keyfini çıkarabileceğiniz çapraz platform bir metaverse olan MOMOverse’in arkasındaki ekiptir. MOBOX ayrıca bir dizi MOMO NFT‘nin yanı sıra 150.000’den fazla oyuncuya sahip devrim niteliğindeki karbon nötr blok zinciri olan MOBOX zincirini de içerir. MOBOX, Binance Akıllı Zinciri üzerine inşa edilmiş, topluluk odaklı bir GameFi platformudur. Çeşitli blockchain tabanlı oyunlarla MOMOverse’e sahiptir. MOBOX, topluluğa ücretsiz bir oyun ekosistemi sağlamak ve kullanıcıları katılım için ödüllendirmek için DeFi ve NFT teknolojilerini kullanır. MOMOverse birden fazla işlev sağlar. Bir NFT pazarı, Block Brawler, bir MBOX ve NFT çiftlik sistemi ve bir Hareketlilik içerir. MOMOverse’in yaklaşan özelliklerinden bazıları arasında DAO/yönetim sistemi, ChainZArena adlı bir oyun, şimdiye kadarki ilk çapraz platform boş RPG oyunu ve her zaman yeşil kalan MOland keşfi yer alıyor.

CryptoMines (ebedi). CryptoMines, Binance akıllı zinciri üzerine inşa edilmiş bir bilimkurgu “para kazanmak için oyun oyna” NFT oyunudur. Oyunculara ilginç bir metaverse deneyimi sunarak, kullanıcıların işçileri ve uzay gemilerini toplamasına ve evrende ETERNAL’i bulmasına olanak tanır.Bu mineral, oyuncuların fazladan bir gün yaşamasına ve bu süreçte kâr elde etmesine izin verebilir. Oyun yalnızca Binance Akıllı Zincir üzerinde dağıtılmakla kalmaz, aynı zamanda MetaMask gibi Web3 cüzdanlarıyla da uyumludur ve herkesin oyunu oynamaya başlamasını kolaylaştırır. Ayrıca oyundaki tüm varlıklar oyunculara aittir.NFT, ERC-721 standardına göre basılarak bu varlıkların piyasada veya doğrudan oyuncular arasında alınıp satılmasına olanak tanır.

GameFi’de birçok seçenek

Bomba şifreleme (BCOIN). Binance Smart Chain’deki en popüler Dapp olan Bomb Crypto, kullanıcıların bombardıman kahramanlarını yönetmelerine, metaverselerini keşfetmelerine ve ödüller için canavarları ve patronları yenmelerine olanak tanıyan bir Oyna-Kazan NFT oyunudur. Kullanıcıların NFT öğeleri kazanmak için yalnızca oyun oynamaları gerekir. Daha sonra para kazanmak için piyasada NFT ürünlerini satabilirler. Oyunu oynamaya başlamak için, oyuncuların 10 BCOIN’e mal olan 1 Bomba kahramanı satın alması gerekir. Şu anda Binance Smart Chain üzerinde en popüler Metaverse projesi olan Bomb Crypto, kapıyı NFT ve şifreli oyunlar üzerinden açmak isteyenlerin tercihi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.