Altcoin HaberleriHaberler

Uzmanlar Dogecoin ve SHIB İçin Alarm Verdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası yatırımcılarının agresif bir halde Dogecoin satın almasının peşinden, Robinhood borsası 2021 Q2 gelirinde DOGE’un %26’lık payına sahip olduğu bildirildi. Popüler kripto para Dogecoin ve benzeri Shiba Inu, kripto para piyasasının yükseliş trendi döneminde yatırımcılarına  az  bir kazanç sağlayarak öteki altcoin’lerin ardında kaldı.

Dogecoin ve Shiba Inu’yu Düşüş Mü Bekliyor?

Dogecoin ve Shiba Inu, analist yorumlarına nazaran konsolidasyon sürecinin peşinden sert bir düşüş ile karşı karşıya duracak. Bitcoin ile Dogecoin korelasyonu artarkan DOGE için %30’luk bir düşüş öngörülüyor. Az miktardaki cüzdan adreslerinin dolaşımdaki tüm Dogecoin’in hemen hemen %91’ini elinde tutması ve Shiba Inu’nun yüksek düzeyde merkezileşmesi, analistler için de bir endişe teşkil ediyor.

Dogecoin: Tradinview
Dogecoin: Tradinview

Shiba Inu temalı kripto para birimleri, son iki hafta içinde kayda değer bir performans sergileyemedi. Mayıs 2021’de genel kripto para birimi piyasası değerinden hemen hemen1 trilyon dolar silinmişti. Büyük geri çekilmenin peşinden bu yana birçok altcoin toparlanma evresini başarıyla sürdürürken Dogecoin ve Shiba Inu bunların gerisinde kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Uzmanlardan Doge ve SHIB Yorumları

Balina cüzdanları, DOGE ağındaki toplam adreslerin %1’den daha azını kapsıyor. Ancak buna karşın dolaşımdaki arzın %91’i balina cüzdanlarında yer ediniyor. Analistler DOGE arzının merkezileştirilmesini büyük bir engel olarak görüyor. Analistler, popüler kripto para Dogecoin’in 0.22 dolara kadar gerileyeceğini aktardı.

Bununla birlikte Shiba Inu, Coinbase ve Robinhood platformlarında listelenmeyi bekliyor. Her iki borsa da resmi bir açıklama gerçekleştirmedi. Popüler kripto para Shiba Inu‘nun geliştiricileri, yatırımcıların talebinde yanıt olarak bir yakma mekanizması tasarladı. Bu uygulamanın SHIB fiyatını yükseltmesi bekleniyordu ama adım da fiyata yansımadı. Shiba Inu, son iki hafta içinde  %14’lük bir düşüş hareketi izledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.