Analiz

Uzmanlardan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Yorumları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimlerinden Dogecoin (DOGE), düşüş trendine son verip çıkışa geçmek isterken, bir diğer Doge benzeri token Shiba Inu bir haftadır düşüş trendiyle savaş veriyor. Shiba Inu, kripto trendini yakalama amacıyla NFT lansmanını duyurdu.

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi

Shiba Inu’nun yanı sıra analistler Dogecoin fiyatında da artış trendi bekliyor. Yaklaşık 2 milyon dolar değerinde DOGE varlığını bulunan milyoner isim Glauber Contessoto, satış stratejisine sıcak bakmıyor. Contessoto, sıkı bir Dogecoin taraftarı olarak biliniyor.

Milyoner, düşüşlerden yararlanarak dipten alım fırsatını değerlendirme mevzusunda oldukça iştahlı. DOGE ve SHIB’e yönelik ilgide genel olarak azalış görülüyor. Dogecoin toplumsal medya aktivitesinde Mayıs 2021 rakamlarına bakılırsa %90’lık bir düşüş ile karşı karşıya kaldı. Düşüşe karşın ekosistem güncellemelerinin Dogecoin ve Shiba Inu’da bir ralliyi tetiklemesi umut ediliyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” date_format=”custom” date_format_custom=”30/09/2021″ newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”4042″ scheme=”alt”]

Shiba Inu (SHIB) Fiyat Analizi

Shiba Inu geliştiricisi ve lideri Shytoski Kusama averaj yedi gün ilkin merkezsiz borsa ShibaSwap‘ta 10.000 NFT’nin piyasaya sürüldüğünü duyurmuştu. Rastgele oluşturulmuş NFT’lerin koleksiyon adı “Shiboshis” oldu. SHIB ekosistemindeki yeni ürün yalnızca LEASH varlıkları bulunanlar için geçerli kılındı. Satışlar 24 saat sonrasında sona ermek için ayarlandı. Bununla birlikte her alıcı SHIB yakarak satın almış olduğu Shiboshi’nin adını değişim yapma imkanı bulacak.

Shytoshi; SHIB, BONE ve LEASE token’larına “Shib Token Trifecta” olara nitelendiriyor. Duyuru, kazan-kazan ekosisteminde başka bir lansmanın ipuçlarını taşıyor. SHIB yakımı ile topluluk, Shiba Inu token’larının dolaşımdaki arzında bir düşüş bekliyor. Bunun anlamı da fiyatlarda yükseliş trendinin alevlenmesi olarak yorumlanıyor.

SHIB ağındaki 660.000’den fazla kullanıcı Ekim 2021’de bir güncelleme bekliyor. Shiboshis’in piyasaya sürülmesi, SHIB ağındaki yeni hamleler arasındaki ilk adımdır. SHIB, bir kripto veri sağlayıcı platformu olan CoinGecko’dan alınan verilere bakılırsa geçtiğimiz hafta Asya’da trend olan ilk 10 kripto para birimi içinde yer aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.