Haberler

VALR, Bugüne Kadar ki En Büyük Afrika Kripto Zammı İçin 50 milyon Dolar Güvence Altına Aldı

Güney Afrika'daki bir kripto borsası olan VALR, B Serisi öz sermaye finansmanı turunda 50 milyon dolar topladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Pantera Capital, diğerlerinin yanı sıra Alameda Research, Coinbase Ventures ve Avon Ventures’ın katılımıyla zorlu süreci yönetti. Bu firmalar, kripto borsası Bittrex ve 4Di Capital dahil olmak üzere mevcut yatırımcılara katılıyor.

Borsaya göre, tur VALR için 240 milyon dolarlık bir değerleme sağlıyor ve Afrika’da bugüne kadarki en büyük kripto finansman turunu işaret ediyor.

VALR, 2019 yılının Haziran ayında bitcoin-rand ticaretini başlattı ve o zamandan beri, onu rand-kripto işlemleri için lider bir yer haline getiren hacimler yayınladı. Borsa bugüne kadar 7,5 milyar doların üzerinde işlem hacmi gerçekleştirdiğini ve dünya çapında 250.000’den fazla perakende müşterisi ve 500 kurumsal müşterisi olduğunu söylüyor.

Firma, Temmuz 2020’de A Serisi’nde 3.4 milyon dolar topladı. O sırada VALR, Güney Afrika’da yeni pazarlara açılmayı ve türev alım satım ve borç verme gibi hizmetler başlatmayı planlıyordu. O zamandan beri, firmanın değerlemesi on kat arttı.

Bu yeni finansmanla, Afrika genelinde ve Hindistan gibi diğer pazarlarda genişlemeye devam edecek. Ayrıca, borsanın altyapısını oluşturmaya yardımcı olmak için büyük bankalar, sigortacılar ve hedge fonları gibi geleneksel finans kuruluşlarını da bünyesine katmayı planlıyor.

Duyuruya göre firma, ekibinin tüm alanlarında işe almaya devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.