Analiz

VeChain Fiyat Analizi: VET Fiyat Beklentileri ve Yorumları

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) kullanan önemli kripto para birimlerinden VeChain (VET), gün içerisinde önemli bir performansa imza atarak son 3 ayın  en yüksek seviyesine ulaştı. VET verileri, altcoin’in zirve için test denemelerine hazır olabileceğini gösterdi.

VeChain Uçmaya Mı Hazırlanıyor?

VeChain (VET), piyasadaki önemli performansıyla piyasada güçlü oyunculardan biri olmayı olmayı başardı. VET fiyatı, son 48 saat içerisinde %14’ten fazla değerlenirken 1 VET fiyatı 0.1642 dolara yükseldi. 24 saatlik zaman diliminde ise VET %11’lik fiyat yükselişi ile dikkatleri üzerine çekti. VeChain, şu anda 10 milyar dolarlık bir piyasaya değerine sahip ve bu popüler altcoin’i sıralamada yirmi ikinci yapıyor.

Vetusd
Vetusd

Mevcut VET fiyat seviyeleri, yukarı yönlü bir kırılım için oldukça önemli. VeChain (VET), %20 üzerinde bir ralli için rota arıyor diyebiliriz. VET, 0.133 dolardaki kilit destek seviyesinin üzerinde önemli bir inşa ile momentumu boğalara kazandırdı. Analistlere göre VET için hedef fiyat 0.164 dolar doları aşan bir rallidir.

VET Destek ve Direnç Seviyeleri

VeChain grafikleri yükseliş eğilimini doğrularken geçtiğimiz ekim ayının son haftasında azalan trend çizgisinin kırılması en önemli teyit kaynağı olarak görünüyor. Diğer yandan genel piyasa duyarlılığını ölçen İşlem Endeksi (TRIN) boğaların üstünlüğünü onaylıyor. VeChain için TRIN şu anda pazarın satıcılardan daha fazla alıcıya sahip olduğunu gösteriyor.

VET için en önemli ek direnç MRI tarafından gösterilen 0.147 dolar olarak belirtilirken bu seviye hali hazırda aşılmış durum.da VET, son 3 ayın en yüksek seviyesi olan 0.1642 dolara tırmanarak önemli bir artış kaydetti. Popüler altcoin VeChain, bundan 7 ay önce 0.27 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.