HaberlerAltcoin Haberleri

Visa, Kripto Danışmanlık Hizmeti Başlatmaya Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önde gelen Finansal hizmetler devi Visa, müşterilerinin kripto sektörünün çeşitli alanlarını anlamalarına yardımcı olmak için danışmanlık hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Visa’dan Kripto Danışmanlık Hizmeti

Ödeme devi Visa,yaptığı bir duyuruda  “dijital paraların giderek daha popüler bir hal almasının” kripto paraları benimsemek isteyenlerin önce ekosistemi anlamalarına yardımcı olabilecek güvenilir danışmanlık hizmetleri ihtiyacı doğurduğunu açıkladı.

Visa, non-fungible tokenler (NFT) ve dijital paraları keşfeden merkez bankaları için danışmanlık hizmeti sağlamayı ve müşterilere arka yüz operasyonlarının yönetiminde yardımcı olmayı hedeflediğini belirtti.

Visa’nın danışmanlık hizmetlerini kullanan ABD’li kredi kuruluşu UMB Bank‘ın Başkan Yardımcısı Uma Wilson şunları söyledi:

“Visa’ya dijital paralar ve ilerleyen yıllarda müşterilerimize hizmet verirken çeşitli iş kollarıyla bağlantılı kullanım örnekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için danıştık.”

Visa‘nın kısa bir süre önce yaptığı bir araştırmaya göre bu hamle, küresel kripto benimsemesinin rekor seviyelerde olduğu ve kriptoya yönelik yatırımcı talebinin çok fazla olduğu bir zamanda geldi.

Visa’nın Kripto Para Hamleleri

Dünya çapında 80 milyondan fazla işletme ağında, kripto para birimlerini kullanma imkanı veren Visa, kripto para alanındaki hamlelerine devam ediyor.

Visa, daha önce de duyurduğumuz kripto para ekosistemindeki adımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Öyle ki şirket yetkilileri kripto ekosisteminin büyüme potansiyelini gördüklerini ve bu alanda ileriye doğru hamleleri yapmaya devam edeceklerini belirtiler.

Visa‘nın Veri ve Ticaret Çözümleri ekibinin Küresel Başkanı Terry Angelos şu sözleri dile getirdi:

“Kripto, para hareketi ve dijital mülkiyet için teknolojik bir değişimi temsil ediyor. Tüketicilerin yatırım yapma yaklaşımlarını, nereye para yatıracakları ve paranın geleceğine ilişkin görüşlerini değiştirmesiyle her finans kurumunun bir kripto stratejisine ihtiyacı olacak” dedi.

Visa, Temmuz ayında kullanıcıların yılın ilk altı ayında şirketin kripto bağlantılı kartlarını kullanarak 1 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdiğini açıkladı.

Visa’nın En Büyük Rakibinin Kripto Adımları!

Bu arada Visa’nın en büyük rakibi Mastercard kripto tekliflerini artırıyor. Şirket kısa bir süre önce Asya Pasifik bölgesinde kripto kartlarını kullanıma sunmayı planladığını açıkladı. Mastercard, Ekim ayının sonlarında geniş banka ve tüccar ağının dijital varlıkları operasyonlarına dahil etmesini sağlamak için kripto platformu Bakkt ile bir anlaşma imzaladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.