Haberler

Visa Tokenları Dünya Çapında 4 Milyarı Aştı!

En popüler dijital ödeme sistemlerinden biri olan Visa, dünya çapında 4 milyardan fazla token dağıttığını bildirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Visa Tokenları dünya çapında 4 milyarı aştı. En popüler dijital ödeme sistemlerinden biri olan Visa, dünya çapında 4 milyardan fazla token dağıttığını bildirdi.

Finansal hizmetler kuruluşları, kripto para birimi sektöründeki çabalarının bir sonucu olarak genişliyor. Blockchain ekosisteminin gelişimi ile güncel kalan işletmeler, çabalarının faydalarını görmeye başladılar. Bunlardan biri de ödeme sektörünün öncülerinden Visa oldu.

Pandemiden Bu yana, Visa Token Sayısının Hacmi İki Katına Çıktı

Kullanılan toplam fiziksel kart sayısına kıyasla Visa Çarşamba günü, güvenlik teknolojisi Visa Token Service (VTS) aracılığıyla 4 milyardan fazla token çıkardığını bildirdi.

2020 yılına kadar şirket, 2014’te VTS’nin başlamasından bu yana 1 milyar token çıkarmış olacak. Yükseliş devam etti ve 2021’de 2 milyar token vardı ve bu yıl şimdi 4 milyar token  bulunuyor.

Visa Başkan Yardımcısı ve Ürün Müdürü Jack Forestell yaptığı açıklamada, ABD Ticaret Bakanlığı’nın verilerine göre, pandeminin patlak vermesinden bu yana e-ticaret trafiğinin %50’den fazla arttığını söyledi ve şu açıklamlarda bulundu:

Tokenizasyon, tüketicinin hesabını dolandırıcılığa maruz bırakmadan, sorunsuz kartsız ödemeleri mümkün kılıyor

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.