HaberlerEthereum Haberleri

Vitalik Buterin, Kiev Tech Summit’te Yer Aldı!

Ethereum'un kurucusu, Ukraynalıları önemsediğini ve Ukraynalı lidere Ethereum çalışanlarının endişelerini paylaştığı konusunda kişisel olarak bilgilendirmek istediğini belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ukrayna’yı desteklemek için Vitalik Buterin, Kiev Tech Summit’e katıldı. Ethereum’un kurucusu, Ukraynalıları önemsediğini ve Ukraynalı lidere Ethereum çalışanlarının endişelerini paylaştığı konusunda kişisel olarak bilgilendirmek istediğini belirtti.

Vitalik Buterin, Ukrayna’yı Destekliyor

Ethereum’un yaratıcısı Buterin, Rus işgali altındaki Ukrayna’yı desteklemek için Kiev Tech Summit etkinliğine katıldı. Buterin, güvenlik nedeniyle Ukrayna seyahatini gizli tuttu.

Savaşın Avrupa’nın en büyük nükleer santraline yönelik yaklaşan saldırısı sırasında, Buterin Kiev’i ziyaret etti.

Bu vesileyle, Vitalik Buterin şu açıklamaları yaptı:

Savaş başladığından beri Ukrayna’yı yakından takip ediyorum. Blokzinciri, Ethereum ve kripto para dünyasındaki birçok insanın sizi gerçekten önemsediğini ve desteklediğini bilmenizi istedim

Buterin Kiev’deyken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken de oradaydı. Ancak Blinken toplantıdan uzak durdu.

Ülkenin başbakan yardımcısı ve dijital dönüşüm bakanı Mykhailo Federov ve Alex Bornyakov da yer aldı.

Etkinlik, Ukrayna’nın bağımsızlık arayışını destekleyen dijital para girişimlerine odaklandı.

Ukrayna’ya maddi destek de veren Buterin, Ukrayna’nın teknolojilerini, ilgi alanlarını ve yeniliklerini görmekle ilgilendiğini belirtti.

Etkinliğin kurucu ortağı CJ Hetherington şunları söyledi:

Vitalik’in ve Dijital Dönüşüm Bakanlığı’ndan önemli isimlerin sahada bize katılması inanılmazdı. Kiev Tech Summit yalnızca sıradan bir teknoloji etkinliği değil, Ukrayna’nın protestosunun somutlaşmış bir halidir

Binance Ukrayna’nın genel müdürü Kiril Khomiakov, NEAR Protocol’ün kurucu ortağı Illia Polosukhin ve Ukrayna Girişim Fonu başkanı Pavlo Kartashov, etkinlikteki diğer konuşmacılar arasındaydı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.