HaberlerEthereum Haberleri

Vitalik Buterin’den Ethereum Merge Açıklaması!

Güney Kore Blockchain Haftası 2022 konferansında Vitalik Buterin, Ethereum Merge yükseltmesi hakkında konuştu ve birkaç gün boyunca katılımda yer aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Vitalik Buterin’den Ethereum Merge açıklaması. Güney Kore Blockchain Haftası 2022 konferansında Vitalik Buterin, Ethereum Merge yükseltmesi hakkında konuştu ve birkaç gün boyunca katılımda yer aldı.

Vitalik Buterin Açıklamalarda Bulundu

Uzun süredir ertelenen ve çok beklenen Ethereum Merge yükseltmesi yaklaşırken, Vitalik Buterin görüşlerini sundu. Buterin, işlem ücretleri pahalı, ancak gelecekte toplamalar ve diğer birçok değişiklikle işlem fiyatlarının 0,05 dolara düşebileceğini söyledi ve kripto para birimi ödemelerinin 2018’deki ayı sezonunda çekiciliğini kaybettiğini belirtti.

Buterin, daha önce Ethereum’un Proof of Stake yöntemine geçişine karşı çıkanlara da yanıt verdi.

Buterin’den Fork Açıklaması

Tanınmış bir madenci olan Chandler Guo, kısa süre önce Ethereum’un Proof-of-Work algoritmasını kullanmaya devam etmesi gerektiğine karar verdi ve Justin Sun da onunla aynı fikirde yer alıyor. Bu konuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Vitalik Buterin, bazı açıklamalarda bulundu. Buterin bir basın toplantısında sert bir bölünmenin Ethereum’a önemli ölçüde zarar vereceğine inanmadığını ve Ethereum ekosisteminin büyük çoğunluğunun hisse kanıtı algoritmasını desteklediğini söyledi. Vitalik Buterin, Proof of Work yöntemini destekleyen kişileri “Borsa sahipleri ve hızlı para kazanmak isteyenler” şeklinde tanımladı. Buterin’e göre, İş Kanıtı sistemi çok sayıda kullanıcı tarafından benimsenirse, uygulamalar ve kullanıcılar bir yön seçmek zorunda kalacak.

Eth 2.0

Chainlink, Ethereum’un Proof of Stake mekanizmasına geçmesine izin verecek olan Merge yükseltmesiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Chainlink’in açıklamasına göre Merge yükseltmesinden sonra, Ethereum blockchain ağındaki Proof of Work çatalları dahil hiçbir çatal desteklenmeyecek.

Ethereum Merge yükseltmesi iyi giderse ve Eylül ayında gerçekleşirse madenciler için ne anlama geliyor? Merge güncellemesi başarılı olursa ve Ethereum ağı Proof of Stake yöntemine geçerse madencilere ne olacağı araştırma firması Messari tarafından tahmin edildi. Messari’nin araştırmasına göre, Messari’nin 19 milyar dolar değerinde olduğunu tahmin ettiği ağ, madencilik sektörünü alternatif gelir kaynakları bulmaya zorlayacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.