Haberler

Voyager Digital’den Müşterilerine 270 Milyon Dolar İade!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Voyager Digital’den müşterilerine 270 milyon dolar iade. İflas ilan eden Voyager Digital’e, iflas mahkemesi tarafından 270 milyon dolarlık müşteri fonlarını geri ödeme izni verildi.

Şirketin iflasından önce, Voyager CEO’sunun milyonlarca hisseyi zirveye çok yakın bir fiyata sattığı ortaya çıktı. Kripto para şirketi Voyager Digital Holdings Inc. daha sonra iflas sonrası sorunlarını çözmeye çalışırken iflas başvurularıyla mücadele ediyor.

Voyager İade İşlemleri için Hazır

Voyager’ın iflası, New York’taki bir ABD İflas Mahkemesi yargıcı olan Michael Wiles tarafından denetlendi ve şirketin müşterilerin Metropolitan Commercial Bank’ta (MCB) tutulan hesaba erişmesine izin vermesini zorunlu kıldı. Bankaya göre, Voyager’ın iflas başvurusu sırasında hesabında yaklaşık 270 milyon dolar vardı.

Mahkeme kayıtlarına göre, ilk başvuru yapıldığında Voyager’ın banka hesabında yaklaşık 350 milyon dolar vardı.
Dergi, hesap sahibi Metropolitan Commercial Bank tarafından, iflas başvurusu sırasında Voyager’ın hesabında yaklaşık 270 milyon dolar olduğu konusunda bilgilendirildi.

Mahkeme, MCB’ye parayı müşterilere iade etme izni vermiş olsa da, 1 milyar dolardan fazla kripto varlıklarına ne olacağına henüz karar vermedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.