Haberler

WazirX, Yasa Dışı Faaliyetlerde Yer Almadığını Duyurdu!

Hint kripto para borsası WazirX'in önde gelen işletmesi Zanmai Labs Private Limited, herhangi bir yasa dışı işlem yapmadığını ve riske atmadığını söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

WazirX, yasa dışı faaliyetlerde yer almadığını duyurdu. Hint kripto para borsası WazirX’in önde gelen işletmesi Zanmai Labs Private Limited, herhangi bir yasa dışı işlem yapmadığını ve riske atmadığını söyledi.

Hindistan İcra Müdürlüğü’ne göre, hacim olarak Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından biri olan WazirX, yasayı (ED) ihlal ediyor. Para birimi ihlali vakalarıyla ilgili soruşturmalar başladığından beri, WazirX inceleme altında. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre herhangi bir suç unsuru bulunmadı.

WazirX’in Politikası Yasadışı Faaliyetlere Kapalı

WazirX’in operatörü Zanmai Labs Private Limited, Salı günü yaptığı açıklamada, kullanıcıların borsayı yürürlükteki yasalara uygun olarak kullandığını söyledi. Ayrıca, herhangi bir suç davranışına müsamaha göstermeme tutumlarını da vurguladı.

Şirketin açıklamasında şu ifadelere de yer verildi:

Hindistan İcra Müdürlüğü belirli kullanıcıların işlemlerini araştırıyor gibi görünüyor ve Zanmai Labs’ın bu kullanıcılarla hiçbir bağlantısı yok ve işlemlerinin amacından habersiz. Her işlem için ilgili kullanıcının KYC (know-your-customer) detaylarını üretebiliyoruz. Nakit işlem kabul etmiyoruz.

WazirX’e göre, kolluk kuvvetleri, zincir dışı transferlerde yer alan hesaplar hakkında kapsamlı bilgiler edinebilir ve zincir dışı transferler için KYC kayıtları da mevcut.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.