SponsorluHaberler

Web 3.0 Odaklı Kripto Para olan Privapp Network (Bpriva) Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde İnternet dünyasının gündemini Web 3.0 yani yeni nesil internet teknolojisi oluşturuyor. Bu anlamda tüm ilgi Web 3.0 odaklı kripto para projelerine kaymış durumda,  Bu yazımızda “internetin demokratikleştirilmesi” olarak görülen Web 3.0 kavramı ve bu alana odaklanmış Privapp Network projesini ele alacağız.

Privapp Network Nedir?

Privapp Network, web 3.0 odaklı bir blockchain veri koruma şirketidir. Kullanıcılarının kişisel bilgilerini platformunda şifreleyerek ve saklayarak kimliklerini korumanın en güvenli yolunu sunmayı amaçlar. Binance’in Ethereum ağına rakip olarak geliştirdiği Binance Smart Chain (BSC20) ağını kullanmaktadır. Privapp Network, Privapp Network uygulamaları üzerinden güvenliğinizi ve gizliliğinizden taviz vermeden sağlanan Priva Token’ı ve tüm hizmetleri barındırır.

Privapp Network Uygulamaları

  • Priva Sunucusu
  • Priva Tarayıcı
  • Priva Cüzdan
  • Priva NFT Domain

Privapp Sunucusu

Priva Sunucusu, konumunuza yakın çeşitli global hosting sağlayıcılarındaki sunucuları yönetmenize olanak sağlar. Privapp Network ekstra bir güvenlik katmanı oluşturarak, siz ve kullanıcılarınız arasında iletişim kurmanızı sağlayan bir köprü görevi görür. Sağlanılan bu hizmet ana sunucunun fiziksel olarak bulunduğu ülkedeki regülasyonlara tâbidir.

Gizlilik ve güvenlik dışında, Priva Hosting size aşağıdaki faydaları sağlar:

-Diğer kullanıcılara hosting sağlayıp $bPRIVA kazanmak
-Online bir işletmeye ev sahipliği yaparak, müşterileriniz $bPRIVA’nın düşük işlem ücretlerinden yararlanması.

Privapp Tarayıcısı

Chromium motoru üzerinde kurulmuş, Priva Tarayıcısı en yeni teknolojisiyle ve daha fazlasıyla aşağıdaki faydaları sağlar:

  • Privapp Network içinde ve dışındaki bütün domainlere, kişisel bilgileri paylaşmadan, özel ve güvenli tarayıcı deneyimi
  •  Privapp Network aplikasyonlarına ve eklentilerine kolay erişim imkanı
  • Bakiyenizi görüntüleyebileceğiniz ve işlem gerçekleştirebileceğiniz dâhili Priva Cüzdanınıza erişim

Privapp Cüzdanı

Priva bir uygulamanın ya da kripto para borsasının sağladığı herhangi bir cüzdanda tutulabilir. Privapp Network da size kendi Priva cüzdanınızı sağlar. Priva Cüzdan’ındaki bütün işlemleri Privapp Network yürütür ve böylece ağ dışından takip edilemez ve gizli kalır. Ana ağa yapılan işlem isteği alındığında, bu işlem dahili olarak yapılır. Eşler arası transfer sistemimizle, WalletApp kısmından kendi kişisel cüzdanınızı oluşturabilir, kolay işlem yöntemiyle ticari ve kişisel ihtiyaçlarınızdan fayda sağlayabilirsiniz. WalletApp kısmından yapacağınız işlemler sadece Privapp Network tarafından yürütüldüğü için ağ dışından takip edilemez.

Nft Domain Alanında Bir İlk: Priva Nft!
Nft Domain Alanında Bir İlk: Priva Nft!

NFT Domain Alanında Bir İlk

Privapp Network, dünya çapında ağdaki en değerli kaynaklardan biri olduğu için internet kullanıcılarının verilerini korumayı amaçlayan yeni bir NFT belirtecidir.

Priva Domainleri üst seviye domainler gerekmeden domain isminizi kaydedebileceğiniz bir domain isim hizmetidir. Domain isimlerinizi Priva tokenleri ile kaydedilir. Priva tarayıcı ile bütün Priva domainlerine erişebilirsiniz. Privapp Network ile, sunucularınız ve sağladığınız hizmet harici bir IP adresinden ya da herhangi bir geleneksel domain isminden erişilebilir olmadığı sürece sunucu bilgileriniz güvende ve gizli kalır. Kaydedilen tüm Priva domain isimleriniz aynı zamanda NFT’dir. Satın aldığınız Bu NFT domainleri hem açık arttırma ile satabilir hem de ilk olan bu alanda dilediğiniz Privapp alan adına sahip olabilirsiniz.

Privapp Network Avantajları Nelerdir?

  • Güvenli ve özel: bPRIVA, gizlilik ve güvenlik yüksek öncelikler olarak geliştirilmiştir.
  • Değişmez: Blok zincirinde saklanan kayıtlar değiştirilemez veya kurcalanamaz, bu DNS Hijacking’i önler
  • Kişi başına bir alan: Özel bir alan adına kaydolmak için herhangi bir kişisel bilgi vermeniz gerekmez, böylece izlenmeden gizli olarak göz atabilirsiniz
  • İnternetteki tüm merkezileştirilmiş mülkler için NFT etki alanları oluşturarak yapabilirsiniz.
  • Diğer kullanıcılara hosting sağlayıp bPRIVA kazanmak
  • Online bir işletmeye ev sahipliği yaparak, müşterileriniz bPRIVA ’nın düşük işlem ücretlerinden yararlanması.

Privapp Network’un Gelecekteki Projeleri Nelerdir?

Priva Market: Privapp Network kullanıcıları kendi fiziksel ve dijital eşyalarını güvenli ve anonim kalarak bPRIVA tokenleri karşılığında alım satımını gerçekleştirebilirler.

Priva Share: Privapp Network üyeleri, eğer isterlerse anonim olarak, kanal ve forumlara açabilirler. Kullanıcılar özgürce yazı, resim, video ya da yayın içeriklerini paylaşabilir ve takipçileri tarafından bPRIVA tokenlerle desteklenebilirler.

Privapp Network metaverse ekosistemi için de geliştirdiği oyun projeleri bulunmaktadır.

Bpriva Token Nereden Alınır?
Bpriva Token Nereden Alınır?

bPRIVA Nereden Alınır?

bPRIVA tokenleri aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

bPRIVA Kaç Dolar?

Coinmarketcap verilerine göre toplamda 10 milyon arzı olan bPRIVA Token’ın dolaşımda 1,5 milyon tokeni bulunuyor. bPRIVA fiyatı, yazımızın kaleme alındığı sırada 0.23 dolardan alım satım işlemi görmektedir. 

[ccpw id=”9576″]

UYARI: Yazımızda yer alan bilgiler bilgilendirici amaçlı verilmiştir. kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı ve yatırımlarını kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.