HaberlerKripto Para BirimleriMetaverse Haberleri

Bu Web3 ve Metaverse Coin’ler İvme Kazandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Web3 ve metaverse coin ivme kazandı. Bitcoin 31.000 doları geçemedi ve neredeyse 1.000 dolar kaybetti ve yaklaşık 30.000 dolara geri döndü. Çoğu altcoin bugün düşüşte ve Ethereum  2.000 doların üzerinde kalmaya çalışıyor. Ancak metaverse , meme ve web3 madeni coin’de  önemli artışlar görüldü. İşte günün en çok yükselenleri…

Bu Metaverse Coin’ler, En Çok Yükselişi Yaşayanlardan Oldu

30.000 doların biraz üzerinde olan Bitcoin konsolide oluyor. Bu arada metaverse, web3 ve meme para birimi kripto para birimlerinin değeri artmaya devam ediyor. Son 24 saatte yüzde 28,5 kazançla StarSharks SEA (SEA), en büyük değeri elde eden metaverse coin oldu. ChainCade (CHAINCADE) %27,8 ile ikinci oldu. Yüzde 12,6 ile IOI (IOI) üçüncü oldu.

Metaverse 4

Bunların yanı sıra, kısmen spor kulüpleri ile imzaladığı anlaşmalar sayesinde ön plana çıkan tanınmış bir meme coin olan Floki Inu (FLOKI) %10,8 değer kazandı. Floki Inu, daha önce de bildirildiği üzere ülkemizden Fenerbahçe ile de anlaşmaya vardı. Son olarak, My Neighbor Alice  (ALICE) %10 artarken, ShoeFy (SHOE) %9,7 arttı.

Web3 ve meme coin’ler ivme kazandı

Metaverse  deposu alanından sonra, PARSIQ (PRQ), Web3 coin’lerde yüzde 23 kazanmış görünüyor. Golem (GLM) yüzde 13,91 kazançla ikinci olurken, onu yüzde 12,66 kazançla Ethereum Name Service (ENS) izledi. Meme coin birimleri söz konusu olduğunda, ilk göze çarpan Jejudoge (JEJUDOGE) oluyor. Son 24 saatte JEJUDOGE %47,7 arttı. Bunu takiben, Meme Inu (MEME) yüzde 25,5 arttı.

Web3 7

Shih Tzu (SHIH) yüzde 24,8 artarken, Solana merkezli bir meme coin  olan Kitty Coin Solana (KITTY) yüzde 22,6 arttı. PolyDoge (POLYDOGE) %13.1 arttı. Son olarak, Fantom (FTM) ağındaki bir meme coin olan Shiba Fantom (SHIBA), yüzde 12,4 artışla günün en çok kazananlarından biri oldu.

Meme 9

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.