Altcoin HaberleriHaberler

WhaleStats Verilerine Göre Ethereum Balinaları Bu Altcoin’leri topluyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

WhaleStats verilerine göre, ilk 1000 Ethereum (ETH) cüzdanı bu altcoin’leri biriktirmeye devam ediyor.

Analistler, kripto parapiyasası hakkında fikir edinmek için zaman zaman balina hareketlerini analiz eder. Balinaların yaptığı bu büyük alımlar nedeniyle, altcoin fiyatlarının artacağı tahmin ediliyor.

Balinalar Bu Altcoinleri Satın Alınıyor!

Blok zincirinde veri hizmeti WhaleStats‘a göre, en iyi 1000 Ethereum balinasından bazıları son 24 saat içinde Terra (LUNA), FTX Token (FTT) ve Polygon (MATIC) aldı. Ancak bugün, kripto para birimleri, vurgulanan üç altcoinde kayda değer artışlarla birlikte yükseliş eğilimi gösteriyor.

WhaleStats platformunun paylaştığı son tweet’lere göre en büyük 4. Ethereum balinası dahil olmak üzere bazı adresler, toplam 5.529.716 dolar karşılığında 4 milyon MATIC satın aldı. Ek olarak, 105. en büyük Ethereum balinası, bir cüzdandan 637.148.906 dolar değerinde 15.720.427 FTX satın aldı.

Ayrıca, yapılan açıklamalara göre 4. en büyük ETH balinası 6.725.700 dolar değerinde 135.000 LUNA satın aldı. En iyi 1000 Ethereum balinası, son zamanlarda tercih ettikleri kripto para birimleri olarak MATIC, LINK ve FTT öne çıkıyor.

Novogratz Luna
Novogratz Luna

Novogratz’ın LUNA Tahmini

Galaxy Digital’den Mike Novogratz‘ın yakın zamanda LUNA hakkında pozitif düşüncelere sahip görünüyor. LUNA Aralık ayında 100 dolarlık yeni bir zirveye ulaştığında, Novogratz söz verdiği gibi bir dövme yaptırdı.

Ayrıca, WhaleStats istatistiklerine göre, Shiba Inu tokeni, ETH’nin en iyi 1000 balinası tarafından tutulan USD değeriyle hala en büyük token konumunda. FTX token balinaların tercihinde ikinci sırada ve 2,6 milyar dolar değerinde FTX birikimi bulunuyor.

 

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.