HaberlerNFT Haberleri

Wimbledon, Merkez Kortun 100. Yılı İçin NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Wimbledon, Merkez Kortun 100. yılı için NFT koleksiyonu piyasaya sürdü. Grand Slam, tarihi  Center Court’un (Merkez Kort) 110 yılı anmak için 10 parçadan oluşan  The Centenary Collection adlı koleksiyonun piyasaya sürdüğünü açıkladı. Yeni Zelanda merkezli bir dijital sanat firması olan Glorious Digital, NFT koleksiyonunun küratörlüğünü yaptı.

Wimbledon’ın küresel hayran kitlesinin, her biri 500 sterlin olan 100 NFT’nin her birine büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Müşterilere ayrıca, elde etmek istedikleri on yıllık sanat eserini seçebilmek yerine, The Centenary Collection’ın resmi olarak piyasaya sürüleceği turnuvanın son gününde de bilgilendirilecekler.

U74W3Hp9Adhbbjfsfcq5

AELTC İletişim ve Pazarlama Direktörü Alexandra Willis koleksiyonu Center Court’u sporun en ikonik sahnelerinden biri olarak yeniden kullanmayı amaçladığını belirtti:

Center Court’un 100. yılını NFT olarak basılan bu benzersiz dijital koleksiyonlarla kutlamak hoş bir tezat oluşturuyor. Bu koleksiyon sadece geçmişi yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda son 12 ayda gelişmeye başlayan bir yeniliğin kullanımıyla geleceğe bakıyoruz, hayranların sporla nasıl etkileşime gireceğini zamanında hatırlatıyoruz. Zamanın bu inanılmaz geçişlerini anmak için büyüleyici bir yaklaşım sergilemekle kalmayıp, aynı zamanda tüm İngiltere’nin duvarlarına layık olan güzellik ve yaratıcılıkla bu sanat eserlerinin üzerinde çalışmak bizim için büyük bir ayrıcalıktı.

Glorious Digital’in CEO’su Tim Harper şu açıklamalarda bulundu:

“Wimbledon’ın tutkulu hayranlarının yüksek beklentileri olacağının farkındayız. Wimbledon ile tenisin zengin mirasını Blockchain’de ölümsüzleştirmek için bu inanılmaz fırsattan onur duyuyoruz ve buna saygı duyuyoruz.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.