Altcoin Haberleri

XRP rekorlara doymuyor! Temmuz ayından bu yana en yüksek ağ büyümesi kaydedildi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aralık 2020’de başlayan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple davası, hala nihai olarak sonuçlanmadı. Dava sürecinden genel olarak olumsuz etkilenen XRP, geçtiğimiz günlerde davada “özet karar” talebinin mahkemeye iletilmesiyle birlikte piyasadan ayrık hareketlerle sert değer artışları yaşadı. Son dönemlerde XRP değerinin artmasıyla birlikte XRP Ledger blok zinciri, Temmuz ayından bu yana en yüksek ağ büyümesine ulaştı.

24 SAATTE 2.273 YENİ CÜZDAN ADRESİ OLUŞTURULDU

24 Saatte 2.273 Yeni Cuzdan Adresi Olusturuldu

Kripto analiz platformu Santiment tarafından sağlanan verilere göre XRP Ledger blokzinciri, Temmuz ayından bu yana en yüksek ağ büyümesine ulaştı. Yaşanan ağ büyümesindeki en büyük etkenlerden birinin bir süredir değerini artırmayı başaran XRP olduğu belirtilirken, Katman 1 blok zinciri üzerinde 24 saatte 2 bin 273 adet yeni cüzdan adresi oluşturuldu. Yaşanan bu artış, XRP fiyatında görülen yüzde 5’lik fiyat artışı ile aynı zamanda kaydedildi.

Öte yandan ağdaki büyüme, XRPL’nin en son Unique Node List (Benzersiz Düğüm Listesi yükseltmesinden hemen sonra görüldü. Söz konusu yükseltme, Ripple’ın kontrol ettiği node’ları yüzde 5,8 seviyesine çekti.

“DOĞRULAYICININ GÜVENİLİRLİĞİ VE AKTİFLİĞİ KANITLANDI”

Ağda gerçekleştirilen bu yükseltme, blok zincirinin ademi merkeziyetçiliğini artırma vizyonunun bir parçası olarak devreye alındı. Yeni bir doğrulayıcı olan xSPECTER da yükseltme ile eklendi. XRPL Vakfı, doğrulayıcının güvenilir ve aktif olduğunun kanıtlandığını bildirdi. Bu gelişmelerin yanı sıra, Ripple ile SEC arasındaki davanın olası Ripple zaferiyle sonuçlanması durumunda XRP’nin de güçlü ataklarla sıçrayabileceği belirtiliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve içerikte yer alan hiçbir ifade yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.