Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

XRP, Zilliqa (ZIL), Dogecoin ve Polkadot Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

XRP, Zilliqa (ZIL), Dogecoin ve Polkadot Fiyat Analizi. Bitcoin 44.200 dolardan düşük seviyeden toparlandı ve 46.370 dolardan işlem görüyor. Piyasa hala bir akış halinde. Terra’nın Bitcoin alımları, yaklaşan FOMC tutanakları ve Ukrayna’daki olaylar türbülansa katkıda bulunuyor. Özellikle kripto para birimlerinde çok daha dramatik dalgalanmalar görüyoruz. Peki, popüler altcoin dünyasında yeni neler var?

Ripple (XRP)

Mart ayının başından bu yana XRP geniş tabanlı bir toparlanma sürecine girdi, ancak 31 Mart’ta bu yükseliş kanalı aşağı doğru kırıldı. Bu, kripto para biriminin 1 dolara ulaşma umutlarını kesinlikle kırdı. XRP’nin Şubat ayının ikinci yarısında konsolide ettiği 0,7 dolarlık bölge, büyük olasılıkla bir sonraki destek seviyesi olacak.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) yaklaşık 50 civarında seyrederken yükselen momentum durgun görünüyordu. Herhangi bir iyi haber, XRP’nin direnci kırmasına ve oluşan gerilemeyi sona erdirmesine yardımcı olabilir.

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa, son zamanlarda en iyi performans gösteren altcoin oldu (ZIL). Sadece sekiz gün içinde Zilliqa, fiyatını yüzde 400 artırdı. Ancak, 1 Nisan’da her zamanki gibi düzelmeye başladı. Böylesine güçlü bir koşudan sonra, neredeyse kesin olarak, kar rezervasyonu için ayarlama yapmak için bir düşüş olacak. Bununla birlikte, grafikte, bir sonraki 0.1 dolar destek seviyesine daha fazla düşüşün mümkün olduğunu ima eden azalan bir üçgen paterni ortaya çıkıyor.

Xrp, Zilliqa (Zil), Dogecoin Ve Polkadot Fiyat Analizi!
Xrp, Zilliqa (Zil), Dogecoin Ve Polkadot Fiyat Analizi!

 

 

 

 

 

 

 

Fiyatlardaki düşüşle birlikte Göreceli Güç Endeksi (RSI) da azalan Denge hacmine (OBV) tepki olarak kademeli olarak gevşemektedir.

Dogecoin (DOGE)

Teknik olarak Dogecoin, 4 saatlik grafikte Kasım 2021’de başlayan uzun bir çöküşten çıkmayı başardı. 20 ve 50 SMA’lar şimdi aşağıda işlem görüyor. Kısa ve orta vadede bunlar iyi destek/direnç seviyeleridir.

Dogecoin Analiz

 

 

 

 

 

 

 

Müthiş Osilatör negatif bölgede kırmızı çubuklar görüntülerken RSI sadece 50’de kalıyor. Gevşeme kısa vadede belirgin olabilir.

Polkadot (DOT)

Mart ayının başından bu yana Polkadot iyileşiyor. Bu süre içinde, %50 civarında toparlandı ve şu anda bir direnç seviyesinin hemen altında işlem görüyor (koyu yeşil ile işaretlenmiş).

Polkadot Fiyat Analizi

 

 

 

 

 

 

 

Zilliqa’nın aksine, yükseliş trendi kademeli ve tutarlıydı, bu nedenle fiyat düzeltmesinin bu kadar şiddetli olması pek mümkün değil. Bariyer (koyu yeşil renkle gösterilen) 23 doları geçtikten sonra, bir sonraki mantıksal direnç bölgesine, yaklaşık 29-30 dolara yükselmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.