Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Yapı Kredi Bankası ve Avalanche Birlikte Çalışmaya Başlıyor!

Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük bankalar, kripto para birimi işletmeleri ile önemli ortaklıklar kuruyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yapı kredi bankası ve Avalanche birlikte çalışmaya başlıyor. Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük bankalar, kripto para birimi işletmeleri ile önemli ortaklıklar kuruyor. Bunlardan biri olan Akbank oldu. Akşam saatlerinde Türkiye’nin üçüncü büyük bankası da katılımını açıkladı. Peki hangi altcoin ile çalışacak? İşte detaylar.

Bugün yapılan iki duyuruyla, Ethereum‘un en büyük rakiplerinden biri olan Yap Kredi ve  Avalanche (AVAX), her ikisi de %7’ye yakın değer kazandı. Bankalar hizmetlerini geliştirmek için blockchain teknolojisini kullanıyor. Dünyanın dört bir yanından bankaların bu alanda çeşitli ticari ortaklarla işbirliği yaptığını gözlemliyoruz.
Yap Kredi’nin bugünkü açıklaması şöyle:

Avalanche iş birliğiyle Blockchain teknolojileri ile ürün ve hizmet geliştiren girişimlere destek sağlayacağımız Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı çok yakında başlıyor. Daha fazla bilgi için takipte kalın.

Itgu6Ibpye6Ot9Wtjbptrq

Sonuç olarak, transfer işlemlerini daha da geliştirmek için blockchain teknolojisi kullanılacak. Girişimin özellikleri hakkında ek bilgi verilmedi. Yap Kredi bankasının yakında açıklama yapması bekleniyor.

Avalanche (AVAX)

En büyük 12. kripto para birimi olan Avalanche’ın (AVAX) piyasa değeri bugün 30 dolara yükseldi. Daha önce verdiğimiz analizlerde fiyatın 28 dolar direncini aşıp 30 dolar seviyelerine çıkabileceğini öngörmüştük. Merge haberlerinin piyasalarda yarattığı güven, son dönemde ABD enflasyon rakamlarıyla pekiştirilen yükselişin devam edeceğini öngörüyor. 28 dolar ve 25 dolar bölgeleri, olası herhangi bir geri çekilme boyunca çok önemli olacak. AVAX fiyatı 25 doların üzerinde olduğu sürece yükseliş eğiliminin devam etmesi bekleniyor. Son kritik destek 22 dolar seviyesinde yer alıyor.

Yazının yazıldığı sırada 29,15 dolardan alıcısı olan AVAX, Bitcoin karşısında %3 değer kazanmıştı. Günlük işlem hacmi %6 artarken, piyasa değeri 8.3 milyar dolara yükseldi. Son 30 günde, AVAX’ın fiyatı 16.5 ile 30,5 dolar arasında dalgalandı. AVAX, 31 Aralık 2020’de 2,79 dolara düşmesinden dokuz ay önce 146.22 doları ve ATH seviyesini aştı. Bununla birlikte, tanınmış Ethereum rakibi, Terra’nın iflası ve LFG’nin AVAX’ı satın alması sonucunda önemli kayıplar yaşadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.