Bitcoin HaberleriHaberler

Yatırımcılar Dikkat! Bitcoin (BTC) Düşüşe mi Hazırlanıyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin şu anda 41.650 dolardan işlem görüyor ve 42.000 seviyesini henüz birkaç saat önce test etti. İki hafta sonra, BTC fiyatının tekrar 40.000 dolar eşiğinin üzerine çıkarması yatırımcıların umutlarını yeniden alevlendirdi. Bitcoin’in hareketlerini takip eden analistler önemli bir veriye işaret ediyor.

Bitcoin (BTC) Fiyatı Düşecek mi?

Son fiyat artışına rağmen, şu anda 40.000 doların çok üzerinde işlem gören Bitcoin önemli sinyaller gönderiyor. Kısa sürede 800 milyon dolar değerinde BTC borsalardan taşındı. Beklenmeyen fiyat artışı, piyasa toparlanamadığı için dijital altının düşmeye devam edeceğini gösteren zincir üstü ve temel verilerle dolu bir piyasa için bir sürpriz oldu.

Bitcoin (Btc) Fiyatı Düşecek Mi?
Bitcoin (Btc) Fiyatı Düşecek Mi?

Son Bitcoin düşüşünden bu yana, BTC’nin borsalardan çıktığını gördük ve son piyasa hareketlerine rağmen yatırımcılar varlıklarını taşımayı sürdürüyor. Bu durumda, Bitcoin yatırımcılarının çoğunluğunun yükseliş eğiliminde olduğunu varsayabiliriz. Bitcoin ve diğer dijital varlıkların nötr veya pozitif bölgede işlem görmesiyle, borsalardaki ve borsalardaki kripto para birimlerinin çoğunluğunun “ayrışması”, sektör için ilk olumlu işaretti diyebiliriz.

Bitcoin'Deki (Btc)Önemli Gelişmeler!
Bitcoin’Deki (Btc)Önemli Gelişmeler!

Bitcoin’deki (BTC)Önemli Gelişmeler!

Negatif döviz akışı  genellikle piyasa için olumlu bir gösterge olarak kabul edilir, çünkü büyük para çekme işlemleri sırasında satış baskısı, yatırımcıların nakitlerini aktif olarak merkezi veya merkezi olmayan borsalara kaydırdıkları zamana göre önemli ölçüde daha düşüktür. Bitcoin‘in son birkaç aydaki düşük performansına rağmen, BTC’deki mevcut döviz akışlarının negatif kalması nedeniyle piyasanın çoğunluğunun varlıklarını satmayı planlamadığı sonucuna varabiliriz.

Temel düzeyde, Bitcoin faiz artışı olasılığını fiyatladı. Ancak gelen haber akışına bağlı olarak beklenmedik hamleleri tetikleyebilir. Önümüzdeki hafta Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimleri ve stablecoin‘ler hakkında üç önemli oturum yapılacak. Ayrıca şahin açıklamalara yer vermesi beklenen “FOMC tutanakları” Şubat ayının üçüncü haftasında yayınlanacak. Bu süre zarfında, Bitcoin fiyatı önemli ölçüde dalgalanabilir. Geleneksel piyasalarla uyumlu hareket eden Bitcoin grafiğinin bu süreçte pozitif ayrışması ve yeniden ATH bölgesine yolculuğa çıkması ise yatırımcıların en büyük beklentisidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.