Altcoin HaberleriHaberler

Yeni Güncelleme Dogecoin Fiyatına Olumlu Yansıdı: DOGE 0.30 Dolara Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin ekibinin son güncellemesi, meme kripto paranın temellerini tekrardan şekillendiriyor. Dogecoin topluluğu, Elon Musk’ın önderliğindeki ekosistem geliştirme adımlarının peşinden coşku kazanmıştır. DOGE, geçtiğimiz ay %35’lik artışın akabinde 0.30 dolar seviyelerindeki seyrini sürdürüyor.

Dogecoin Gelişmeye Devam Ediyor!

Dogecoin ekibinin son güncellemesi, Dogecoin temellerini tekrardan şekillendiriyor. Dogecoin Developers Twitter hesabı, başta madenciler olmak suretiyle tüm kullanıcılar için 1.14.4 sürümünü duyurdu. Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus’a göre madenciler için güncelleme büyük önem arz ediyor.

Bu gelişme küçük bir güncelleme olsa da Dogecoin’e çeşitli iyileştirmeler sunacaktır. Dogecoin resmi Twitter hesabına göre bu gelişmeler şu maddeleri içeriyor:

  • Daha düşük işlem ücretleri ile kullananların cezbedilmesi.
  • Senkronizasyon süresini 2.5 kata kadar destekleyerek daha süratli işlemler.
  • RPC getpeerinfo iyileştirmeleri.
  • GUI seçenekleri ve eş trafik görünürlüğü.
  • Daha fazla güvenlik hizmeti.

Verimliliği desteklemek için Dogecoin geliştiricileriyle birlikte çalışan Tesla CEO’su Elon Musk, gelişimleri memnuniyetle takip ettiğini belritti. Dogecoin topluluğu, ödemeler için Twitter platformuna girmeye çalışıyor. Twitter’ın önder kripto para birimi Bitcoin’i ana akım haline getirme potansiyeline haiz olan Tip Jar özelliğine eklediğini biliniyor.

Dogecoin yatırımcıları, Twitter CEO’su Jack Dorsey’in radarına girmek ve popüler kripto parayı platforma dahil etme çabası veriyor. Ancak Jack Dorsey, Bitcoin’in yanı sıra herhangi bir altcoin ile ilgilenmediği daha ilkin dile getirmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dogecoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Kripto Para Benimsenmesi

Ünlü hanım oyuncu Reese Witherspoon, ilk Ethereum’unu satın aldığını Twitter üstünden duyurdu. Tweet’i büyük seviyede kripto topluluğundan on binlere beğeni ve yorum aldı. Bınunla birlikte Witherspoon, Bitcoin yatırımı bulunmadığını belirtti. Witherspoon, NFT popülaritesi ve DeFi sektörünün yükselişine karşın en büyük ikinci kripto para Ethereum’a yatırım yapmayı tercih etti.

En büyük altcoin Ethereum (ETH), gün içinde 4.000 dolara dokunurken bu seviyenin üstünde kapanış gerçekleştiremedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.