HaberlerAltcoin Haberleri

Yeni Listelenen Fan Token Fiyatı Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in resmi fan token’ı AFC, ağustos ayında gerçekleşen FTO’nun ardından bugün Chiliz ve Paribu borsalarında listelendi. Arsenal Fan Token (AFC), listeleme ile birlikte kısa sürede %400’ün üzerinde bir artış kaydetti.

Arsenal Fan Token (AFC) Uçuşa Geçti!

İngiltere’nin önde gelen kulüplerinden Arsenal, resmi fan token’ı AFC, bugün Chiliz ve Paribu borsalarında listelendi. FTO fiyatı 2 paund olan AFC listeleme sorası 8.83 paunda yükselerek önemli bir performansa imza attı.

Arsenal Fan Token (AFC),  yazının kaleme alındığı an itibarıyla 4.25 paunddan işlem görüyor.

Fan Token’lara İlgi Büyük

Spor dünyasının dijital para birimi olan Fan token’lar, Chiliz ekosistemindeki varlığını diğer kripto para borsalarına taşıyor. Popüler kripto para borsası Binance, Lazio Fan Token (LAZIO) anlaşması ile büyük ses getirmişti. LAZIO, Binance listelenmesinin ardından rekor fiyat artışı kaydetmişti.

Fan token alanında liderliğe soyunan Binance borsası, bunu gerçekleştirmek adına önemli adımlar atıyor. Son olarak Serie A’nın güçlü ekiplerinden Lazio takımının resmi sponsoru olan Binance, spor futbol sektöründe atacağı yeni adımlarla önemli ses getirmesi bekleniyor.

Ekim ayı içerisinde ön satışı gerçekleşen LAZIO, an itibarıyla 13 dolar seviyelerinden işlem görüyor. LAZIO, ön satışta 1 dolar fiyattan alıcı bulmuştu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.