Altcoin Haberleri

Yöneticiden Açıklama : Bu 3 Altcoin Harika Görünüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Yöneticiden Açıklama : Bu 3 Altcoin Harika Görünüyor!
Yöneticiden Açıklama : Bu 3 Altcoin Harika Görünüyor!

Yöneticiden açıklama : Bu 3 Altcoin harika görünüyor! Tanınmış bir hedge fon yöneticisi olan Zhu Su, fiyatlardaki son düşüş eğilimine rağmen piyasanın güçlü bir şekilde toparlanmaya devam edeceğine inanıyor. Aslında ünlü CEO, endişe duyduğu ve yükseliş trendinde gibi görünen altcoin projelerini açıkladı.

Tanınmış bir hedge fon yöneticisi olan Zhu Su, fiyatlardaki son düşüş eğilimine rağmen piyasanın güçlü bir şekilde toparlanmaya devam edeceğine inanıyor. Aslında ünlü CEO, endişe duyduğu ve yükseliş trendinde gibi görünen altcoin projelerini açıkladı.

Şu durumlarda fazla düşüş eğiliminde olmak zor: 1) BTC ve ETH arzı, borsalarda yeni düşüşlere gidiyor. 2) Solunavax (Solana, Terra Luna ve Avalanche) muhteşem bir güç gösteriyor. 3) Kripto tezi ile uyumlu dünyanın en büyük varlık ayırıcıları 4) Turistler ve kısa vadeli yatırımcılar dışarı fırladı.

Bitcoin ve Ethereum gibi önde gelen kripto para birimleri borsalarda kolayca bulunamıyorsa, bunun nedeni sahiplerinin satışla ilgilenmemeleridir. Zhu’nun açıklamasında bahsedilen üç altcoin, son zamanlarda güçlü eğilimler gösterdi.

Zhu Su, piyasanın büyük hamleler yapmasını bekliyor

Terra, merkezi olmayan bir sabit para paketi sağlayan halka açık bir blok zinciri protokolüdür. Yerel tokeni LUNA geçen ay %62,1 artarak 40,23 ABD Dolarından 65,28 ABD Dolarına yükseldi. Akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) da bu dönemde %6 artarak 100,68 ABD Dolarından 106,73 ABD Dolarına yükseldi. Aynı zamanda, Ethereum’un rakibi Solana (SOL), 195,24 ABD Dolarından 172,76 ABD Dolarına düştükten sonra bu ay %11.6 düştü.

Aynı dönemde BTC %19,8 düştü ve önde gelen akıllı sözleşme platformu ETH %4,4 düştü. Three Arrow Capital CEO’su, son dalgalanmanın bir sonraki kripto para birimi süper döngüsünü getiren sürecin gerekli bir parçası olduğuna inanıyor. Şimdi de ünlü CEO piyasada büyük hamleler bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.